sXe 8.7 WallHack - Inexinferis - SpeedHack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1
EXE RANK

ATAvraT`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
ATAvraT`
pff :S 1.6 1.5 ? inş 1.5 deqiLdir..yinede saqoL payLaşım için snnde işin emk :)

1.6 arkadaşlar 1.5 olsaydı 1.5e koyardım.

oh be :) o zmn saqoL payLaşım için +rep 1.5 deqiLmiş :D

saol deneyelim

adamları göstermior sadece kendi teamımdakileri gösterior:S

Emeqine sAqLık ama kuLLanmcam :)

oyuncuları göstermiyor spec konumunda herkezi görebiliyorsun in game oynar konumda göremiyorsun kendin deneyipmi paylaştın yuh size yha çalışmıyor indirmeyin arkadaşlar. sXe 8.7 herhangi bir client olarak hata verme olasılığı yok ama oyunda oyuncuları göremiyorsun sabitlenmiş konu bide çok güzel yha :D bu arada bazı sunucular 8.6 konumda lütfen sunucu girişinde yazılara dikkat edin hangi sXe sürümü kullanılıyor olup olmadığına sXe 8.6 varsa tabiki işlev gösterir program sXe 8.7 hiç bir işe yaramıyor.

Denendi.

oyuncuları göstermiyor spec konumunda herkezi görebiliyorsun in game oynar konumda göremiyorsun kendin deneyipmi paylaştın yuh size yha çalışmıyor indirmeyin arkadaşlar. sXe 8.7 herhangi bir client olarak hata verme olasılığı yok ama oyunda oyuncuları göremiyorsun sabitlenmiş konu bide çok güzel yha :D bu arada bazı sunucular 8.6 konumda lütfen sunucu girişinde yazılara dikkat edin hangi sXe sürümü kullanılıyor olup olmadığına sXe 8.6 varsa tabiki işlev gösterir program sXe 8.7 hiç bir işe yaramıyor.

Denendi.
Arkadaşım karşımızda çok bilmişlik taslama..sXe 8.7 sürümünde çalışıyor..Yalnız bi durum var dadas'daki 3d kadar iyi göstermiyor ama bi nebzede olsa gösteriyor..Sxe 8.7 hiç bi işe yaramıyor demişsin..Oyunyöneticisi.com'un tüm serverları sxe 8.7 güncelleme yapılmıştır ve Çalışamaktadır ama dedigim gibi dadas'ın 3d si gibi göstermiyor ama genede idare eder..

8.7de çalışmıyor hata veriyor oyuna girerken sxe

[B][COLOR=#000000]yamancan33[/COLOR][/B] paşam senden daha fazla bilgim var merak etme bu konularda :D bende sana burda herkezin içinde şunu söyledimki sen anlamamışsın baştan oku istersen sonra post at

sXe 8.7 herhangi bir client olarak hata verme olasılığı yok

OKUDUNMU YUKARIDAKİ YEŞİL YAZIYI BURAYI YAZDIM ilk mesajımda ilk sayfaya dön bak =) oyuncuları göstermiyor in game kalın kafalımısın :D çalışmıyor sXe 8.7 işe yaramaz bu program boş konu bu. bende söyledim hata vermiyor kaymak gibi giriyor sunucuya evet ama oyuncuları göstermiyor ben haz alamıyorum ha bununla girmişim sunucuya ha bunsuz aynı frag yaparım görmeden :D göstermiyorki ! o zaman bu programa WH demenin ne anlamadı kaldı ?
BU İŞlerin içinde senden daha fazla deneyimim var beni bilen bilir :D

Dip Not : spec konumda veya öldüğünüzde herkezi görebilirsiniz önemli olan in game siz oynarken rakibi görebilmeniz bu program göstermiyor bu yüzden fos.

+ OLARAK şunu söylemek istiyorum mygamearea bünyesinde bulunan bazı sunucular için konuştum benim takıldığım noktalardır halen sXe 8.6 sürümleri aktif konumda bu yüzden girişte dikkatli bakın diye uyarmak istedim programın çalıştığına aldanırsınız bide sXe 8.7 aktif konumda olan sunucularda bu programı deneyin demek istedim ama sen illa laf sokmak için post attığın belli olduğundan çocukluğuna veriyorum :D

eyw emege saygı ama eski wal hacklar gibi degil

ah eski wal hacklar ah :D

sXe 8.7 de ÇaLışcak Wall Hack yoqmuu ??

qewqweqweqw bende ilk günden hacklediller dedim sxe yi oh daha 3 4 gün dayanır gariban :D

Denendi.

çalışmasa koymazdım bu arada artistlenip durma her açtığım wall konusuna sanki çok bilirmiş gibi yorum yapıyosun uyarıyorum bidahakine uyarmam haberin olsun.

Bu karaktersiz adamlardan dolayı konu kilitliyorum konu sabitte fakat yoruma kapalıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri