TCS vS -dont s.k` # içeri -->

0
EXE RANK

-jOmiiesto*

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-jOmiiesto*
Nuke CT :
tcs2dem.png

NUKE T:
fffdf.png

İNFERNO T:
tcsinf.png

İNFERNO CT:
tcs.png

gele bize oguza sövüyodum orda önüme geçmişti :D

geyle bize ellam :D

gL aşkjn akar aLem Bakar .dd

2 takimida başarilar kardeşleirm.

Kasamadım Lan :D [qL]or hayırlı işler :D

gl ben olmadan da akıyonuz ha adamsınız :D

Kaç kere yendik tw veremedi zaten movie yap diyo qwewqe :D d2 yenseydiniz 2 de atmazdınız :D başka aldık adam çıkcak diyonuz nb ss de paint nb upload sitesi açık mı giriyodunuz maça :D

baban seni zamanında çok dövmüş ondan böylesn :D varsa bişey yap movie ;)
seni hiç dövmemiş yüz vermiş heralde AŞŞALIK UCUBE :D movie diyip duruyo ezik kaç kere ezdik lan bi sus artık tw veremedi neyse kapat konuyu kaybol :D pff sanki oyuncular la :D

GL Gençleerrr

seni hiç dövmemiş yüz vermiş heralde AŞŞALIK UCUBE :D movie diyip duruyo ezik kaç kere ezdik lan bi sus artık tw veremedi neyse kapat konuyu kaybol :D pff sanki oyuncular la :D
çocuklarla uğraşmıyorum +16 bizim işimiz 96'lılarla takılmıyorum kardeşimi yollıyım istersen?

Dust2 de yendik fakat glor denilen sahıs oyundan cıktı ve geldi Artık naptıysa sonucları deıstırdı :D

17 yaşındayım koca kafa oyun bu 30 yaşında mı oynıyalım qweqwe laflara bak :D

Başarı ~

bekliyoruz moviemizi :D

Herkezin dilinde bir movie yap. La yeteri kadar 1.5 zaten gh movieler ile rezil olmadımı hala neden böylesiniz ? Altı üstü tw vereceksiniz oyundan çıkmadan neler açık olduğuna bakılacak birşey yoksa devam edilecek. Kime söylesek tw vermiyoruz movie yap ne meraklısınız movie yapılıp ananıza bacınıza sövülmeye arkadaş hiç anlamıyorum.

Başarı ~

Herkezin dilinde bir movie yap. La yeteri kadar 1.5 zaten gh movieler ile rezil olmadımı hala neden böylesiniz ? Altı üstü tw vereceksiniz oyundan çıkmadan neler açık olduğuna bakılacak birşey yoksa devam edilecek. Kime söylesek tw vermiyoruz movie yap ne meraklısınız movie yapılıp ananıza bacınıza sövülmeye arkadaş hiç anlamıyorum.
arkadaşım adamın kendi bilgisayarı başkasının incelemesnden kurcalamasından rahatsız oluyordur belki bu benim fikirim ondan acıldı zaten movie konusu o Lion king denen arkadaş adam gibi isteseydi eminim olmazdı bunlar.

Geri