0
EXE RANK
-jOmiiesto*
Fexe Kullanıcısı
Nuke CT :
NUKE T:
İNFERNO T:
İNFERNO CT:

NUKE T:

İNFERNO T:

İNFERNO CT:

eyvallah kardşm2 takimida başarilar kardeşleirm.
bekliyoruz moviemiziKasamadım Lan[qL]or hayırlı işler
![]()
baban seni zamanında çok dövmüş ondan böylesnKaç kere yendik tw veremedi zaten movie yap diyo qwewqe![]()
seni hiç dövmemiş yüz vermiş heralde AŞŞALIK UCUBEbaban seni zamanında çok dövmüş ondan böylesnvarsa bişey yap movie
![]()
çocuklarla uğraşmıyorum +16 bizim işimiz 96'lılarla takılmıyorum kardeşimi yollıyım istersen?seni hiç dövmemiş yüz vermiş heralde AŞŞALIK UCUBEmovie diyip duruyo ezik kaç kere ezdik lan bi sus artık tw veremedi neyse kapat konuyu kaybol
pff sanki oyuncular la
![]()
bekliyoruz moviemizi![]()
arkadaşım adamın kendi bilgisayarı başkasının incelemesnden kurcalamasından rahatsız oluyordur belki bu benim fikirim ondan acıldı zaten movie konusu o Lion king denen arkadaş adam gibi isteseydi eminim olmazdı bunlar.Başarı ~
Herkezin dilinde bir movie yap. La yeteri kadar 1.5 zaten gh movieler ile rezil olmadımı hala neden böylesiniz ? Altı üstü tw vereceksiniz oyundan çıkmadan neler açık olduğuna bakılacak birşey yoksa devam edilecek. Kime söylesek tw vermiyoruz movie yap ne meraklısınız movie yapılıp ananıza bacınıza sövülmeye arkadaş hiç anlamıyorum.