-team forbidden e sataşan eziklerin hazin sonu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan *4kt0w
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

*4kt0w

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
*4kt0w
ewet team forbidden'e Sataşan we DikLenen Bir teamın hazin s0nu :D...' herkez Yerini BiLecek '

hll olsun ben kardeş KES SADECE WATCH ezıgıne ıyı kapak hıleyle oynuyolar KÜFÜR bıde gelıolar team forbıden sole bole alınsıze ss KÜFÜR hLL 4kT0Ww

Çekişmeli bir vs olmuş.Usp | 'nin el aldığı oldumuki;? :)

evet beyler baranmıdır nedir bilmiyor bişi başarıların devamını dileriz !!!!

o baranın tek lafı şu adamlar public'den başka kasamazLar ama bu iş public kasmaya benzemez :)

Arkadaş her maç yaptığımızda 8 veya 9. elde 3d yi kapat die sövüp çıkıyolar tam bir lama topluluğu

ark tesekkur ederm yemın ederım sıze dun gecedn berı hala ayaktayım ole bır koydukı bu ıftıraları bıde kendı msnınde ne kadar cs den tanıdı warsa kendılerı lehıne yorum yapmıs ıclerınden 1 tane sı bzle ne oynamıs nede gormustur ark xqLusıve e baran dems bende wall war ss atmıs o ss ı alıp onu da ekLıcem sıze ark lar kendı ss ını kendı attı bıze hİLe dedı

-team forbidden # i' Kes sadece ızle

m0re sen adammısında işi bilmiyor diyon.git yap vs baranla ? Ayrıca kandiq abi Usp Ler NfL Leri yenmedimi hala ne konusuyon ?

balalı xD kardes kndık bızm team uymız bu macta ozel durmu wardı yoktu Nfl bızı ılgılendırmz kandıgım alayına bırz akar brızda xD gıder xD demı kndk ım :D:D

Maç öncesinde 4kt0w arkadaşımızıın kişiseL iLetisi... :

Farketmez.. o *bneLer 3d desede farketmez..Bize aimwall desede farketmez..Niyazi kardeşLerin seni
terketmez...

qenerations : La nio s*ktr et gör bak nası ezcez onLarı... :D

Zaaa xD (emmi) : Nizo..aga hadi ezelim şunLarı la pis kasasım var..

Mighty : Nio..ben kasmicam s0ra foruma konu açı0Lar 3d di0Lar..

4kt0w.. : Lan nio hadi *mk gör bak nası ezcez..Bize buLaşmak neymiş görücekLer..

Tüm bu istek ve arzuLarımız s0nunda patLama yaptı...

x-qLusive!(ben xD) : Tamam madem.. -team forbidden aKar aLem bakar.. cs*.****cs.c0m daLın...

Bu konuyu açmkala açmamak arasında tereddütte kaldım.Lakin 4kt0w kardeşimin yaptığı movie'den s0nra k0ymakta hakLı 0Lduğumuzu anLadım.Haksız yere suçLamaLarLa nereye kadar gidebiLecektiniz.Ben kanıtlarımı sundum Usp cLanı bana ya KÜFÜRLE yada YALANLICILIKLA suçLadılar.Allah'ım büyük ki maçımız s0runsuz bir $ekiLde geçti..Maç 9-1 iken Usp | Kes Sadece Watch elektriklerim kesildi bahanesiyle 0yundan çkmıştır.Ne tesadüfki üst komşusu olan kuzeni akın maç sonunda msnde oLmakta ve Baran nerde dediğimde yukarda müzik açmış dinliy0r demektedir. .....

Bütün bu haksız ve yersiz suçLamaLara rağmen bu bir oyundur ve insanLığı yitirmemek lazım.

Maçta biLekLerinin hakkıyLa kasan tüm karde$Lerimi,isteyipte geLememiş oLan kandiğe ç0k teşekkürLEr..

Ne kralız diye iddaa ediy0ruz nede efendi..Biz sadece oyuncuyuz..

Ellerine kuLakLarına sağLık aLper ve diğer tüm kardeşLerime..

Maç öncesinde 4kt0w arkadaşımızıın kişiseL iLetisi... :

Farketmez.. o *bneLer 3d desede farketmez..Bize aimwall desede farketmez..Niyazi kardeşLerin seni
terketmez...

qenerations : La nio s*ktr et gör bak nası ezcez onLarı... :D

Zaaa xD (emmi) : Nizo..aga hadi ezelim şunLarı la pis kasasım var..

Mighty : Nio..ben kasmicam s0ra foruma konu açı0Lar 3d di0Lar..

4kt0w.. : Lan nio hadi *mk gör bak nası ezcez..Bize buLaşmak neymiş görücekLer..

Tüm bu istek ve arzuLarımız s0nunda patLama yaptı...

x-qLusive!(ben xD) : Tamam madem.. -team forbidden aKar aLem bakar.. cs*.****cs.c0m daLın...

Bu konuyu açmkala açmamak arasında tereddütte kaldım.Lakin 4kt0w kardeşimin yaptığı movie'den s0nra k0ymakta hakLı 0Lduğumuzu anLadım.Haksız yere suçLamaLarLa nereye kadar gidebiLecektiniz.Ben kanıtlarımı sundum Usp cLanı bana ya KÜFÜRLE yada YALANLICILIKLA suçLadılar.Allah'ım büyük ki maçımız s0runsuz bir $ekiLde geçti..Maç 9-1 iken Usp | Kes Sadece Watch elektriklerim kesildi bahanesiyle 0yundan çkmıştır.Ne tesadüfki üst komşusu olan kuzeni akın maç sonunda msnde oLmakta ve Baran nerde dediğimde yukarda müzik açmış dinliy0r demektedir. .....

Bütün bu haksız ve yersiz suçLamaLara rağmen bu bir oyundur ve insanLığı yitirmemek lazım.

Maçta biLekLerinin hakkıyLa kasan tüm karde$Lerimi,isteyipte geLemeyip oLan kandiğe ç0k teşekkürLEr..

Ne kralız diye iddaa ediy0ruz nede efendi..Biz sadece oyuncuyuz..

Ellerine kuLakLarına sağLık aLper ve diğer tüm kardeşLerime..

Seni Burada Görmek qüzeL :)

Aynen kardesım Ne kralız nede efendı sadece playerız elbet kaybetcez ....

Hayatta kaybetmynınız warmı xD xD alaksz bısı de nese :D:D:D

helal olsun alper qlusive! ve tüm oyucularına ellerinize saglık .

sw socL muydu?

hLL 0Lsun waLLa ii ezmişLeR =)

uhahaua onu unuttuk sw socl deıldı bızm team da ben def generatıon zate :D master DEF haywan yaw :D:D sıze kanıtlaymam ama 2 mız defdık.. sw weremıorm galba yasak socl 3.5 de fuLL mac ypıorm AMA MALESF KANITLAYAMM XD

(: ResMen kOymusLar daha kOnusMayın Usp...

Geri