-team forbidden e sataşan eziklerin hazin sonu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan *4kt0w
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu arada ben orda t*şak geçen player oluyorum :D:D

Ben senın o record u almdm morq :D dıom ne 3 3 tk sı :D basımı yıyodn.... koydum alta ayrı oldu walla K.b :D 2. vdeo yu ızlemeyn arklar IZLEMENIZ TAWSIE hehehe 3*3 le TK Insan botlara yapar anca ++

İlk videoda da okuduğunuz gibi usp clanının maç serwerında sxe yokdur ve bundan önce maç attıkları ve tahminen ezdikeri bütün team lar üzülmesin bu botlara nasıl yenildik diye.Baran ( Kes sadece watch ) 3 yıl önce c-d zamanından aim wall programını açıp eziormuş meğer sizi :) Onların maç serwerına girip wall videosu çektik isteyenler özel mesaj dan msn adresini versin ...

arkadaşlar baranla msn konustum baran soyle dıyo :

[size=small]Size yemin ediyorum dun aksam saatiyle 12 de mac[/SIZE]ımız bıtmıstır team forbiddenle d2 biz aldık ınferno onlar aldı nuke biz aldık sıze yemın edıyorum bak yemeyınce ban attılar ss leri bile war kuran carpsınkı adamlar eziqler iste kendı kendıelrını avutuyolar

:D:D lan şöle diyosunuzya komik duruma dusuonuz sovmekde ıstemıyorum sen onun avukatımısın lan bebe kendısının g*** yemıomuda gelıp kendısı yazmıo kaçkere yenmişiz onu sölermi bana daha hiç konuşmucam bana sadece onu sölesin bebesi

kendısının gotu yemıyo degıl 1. Banlamıslar 2.ben onun avukatıyım varmı 3. ss yi koycam biraz sonra buda 4 .

Allah'ım büyük ki maçımız s0runsuz bir $ekiLde geçti..Maç 9-1 iken Usp | Kes Sadece Watch elektriklerim kesildi bahanesiyle 0yundan çkmıştır.Ne tesadüfki üst komşusu olan kuzeni akın maç sonunda msnde oLmakta ve Baran nerde dediğimde yukarda müzik açmış dinliy0r demektedir. .....

Ellerine kuLakLarına sağLık aLper ve diğer tüm kardeşLerime..

Ahaha biliyodum yalan olduğunu kuzenine tembihleseydin baran :D:D:D

Kulaklarına sağlık alper qweqweqweqwe :D:D

eyw kankı paylasım ıcın saol

Buda Resim...

http://rapidshare.com/files/235214881/de_nuke0001.bmp.html

Vs Dün aKşam 7 de başlayıp 12 de bitmiş.

son ws
*sonucu
*o
*dek
ı
[size=small]*d2 b[/SIZE]ız
[size=small]*[/SIZE]ınf onlar
[size=small]*nuke b[/SIZE]ız
*buyrun
*balal
ıyız
[size=small]*allah[/SIZE]ın
[size=small]*adam[/SIZE][size=small][size=small]ıyız:D[/SIZE][/SIZE]
*usp akar
*herkez
ın gotu kakmasın
[size=small]*heps[/SIZE][size=small][size=small]ınınkı[/SIZE][/SIZE]
*sonecek

Ahaha biliyodum yalan olduğunu kuzenine tembihleseydin baran :D:D:D

Kulaklarına sağlık alper qweqweqweqwe :D:D

arkadaşım elektrikler gidince pc birden kapanıyor ve msn açık gibi görünüyo

tbrkler güzeL olmuS

arkadaşım elektrikler gidince pc birden kapanıyor ve msn açık gibi görünüyo

hee kendi kendine cevap ta verio dimi müzik dinliyo diye cevap ta verio zuahahahahhahaa konustukça batıyosunuz kesin zırvayı ... :D:Dhahahahahahahahahaha

belki motor dur:D:D

hey allahım sovmucem lan sıze sovmucem :D allahın ameleleri

Ameleler çekemionuz anten getirin nukede fln kodumuz ss ler var zaten ağlamya gerek yoq ( amele mighty)

ameleler ss ler war ezıklıge gerek yoq Mal suruuleri bizimle ugrasmaya gucunuz yetmez cumle alem sızın ezıqlınızı gordu daga ne ıstıonuz

salak ss war msn werın gonderım ıstıosanz ezıklerın hazin sonu hatta buraya koyam msn warsa ordanda atabilirim ezık suruleri

:D eyw ezikiz biz yaşasın ezik forbidden :D baran g****e vuram namesis g****e fiş

yenılıncce isi sowmeye wurun bı koduk bakıoz sowuolar ben o kadar dedim son map cbble dıe sız nuke de sonunuzu getirdiniz el wermedık size amele takım biz kinqiz die hala dolasıonz ya yazklar olsn size

Nihaha :P allm ezuqler

Geri