-team forbidden e sataşan eziklerin hazin sonu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan *4kt0w
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dmm Kardes Ben Zaten Cıktım cLan`dn aRtık NE Yaparsa Yapsa Cok FiFi...! Artık iLeriye Bakıcam ....

Helal Olsun size team forbidden :)

-team forbidden # 0tantique*

bunu sk gaming'e koymakla kendinizi deil ülkemizi rezil ediosunuz cl_bob suz oynayın + socl 3.2 lütfen ;) bizim clan sizin clanla 999 tane maç yapsa 999 unuda kazanır ;) biraz socl oynamayı deneyin bakın nasıl ?

aLLh dı0m am4 -team f0rbıtten de saqLam qzL 0ynnu0 :! qzL ama ıı ezıLmı$Ler :D

eline saglık

gel 999 tane maç yapalım istediin sw ayarla bizde socl yokdu orda atıık amele sie git sw bul istediin kadar maç atalım yalan yerede atmam alırım sw nı

gel 999 tane maç yapalım istediin sw ayarla bizde socl yokdu orda atıık amele sie git sw bul istediin kadar maç atalım yalan yerede atmam alırım sw nı

ilk önce oynamayı öğren .. serverimi alacakmış el al ilk önce.. sanki vita v's .. maç attığınız clana bak Usp | helal vallahi cidden kral clanı yenmişsiniz .. server var Msn adresi , vermek yasaktır. ekLe atarız bi ara ;)

nxs* Msn adresi , vermek yasaktır.

pardon serverimizi alacaklar ya : )

Siz yokken biz vardık k1msıız la ben o baranLa Vs de 3 el attım ban qeldı 4q bana a1m dedı banLAdı

lan iste yalancılıgın bu kadari olur bekle ss inizi koyacam

team forbidden # teamLe maç yapmak istiyorum madem bu kadar sağLamLar bide biz göreLim şunLarın sağLamLığını...! PesSimisT styLee # Team Kütahya Kgz 3 TurnuvaLarı 2. Liği. ScoL 3.2 de Sxe Aktif. + Def VideoLarda göründüğü üzere DefauLt değiLsiniz ?

bu nasıl maç la size kafa tutuyoruz s3n0yn4 serverında yapcagız kabul musunuz msn jtwclan@w.cn kabulsenız eklersınız

Msn weRmek Yasak Kardesim 0zeL`dn At .

hll olsun team forbidden'e he bide team Forbidden usp clanını hep usp ıle wurdu dıkkatımı cektı rezıl etmısınız onları hll :D

Beyler ilk yazdiklarimi kimse dikkate almasin bende baranin sxe kapatip maclara girdigini bilmiyodum bunu ogrenince zaten clandan ciktim o ezigin tekidir herkes bunu bilsin !!!!!!!!!!!

Videonun Sonunda Adamda Seri Bomba Var!!!!Hileciler

awp de cross war ne iş :D

Geri