Türkiye'de King-Lamer ilişkisi.Kingim diyorsan lamerim diyorsan Oku !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan *Dynamic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
3
EXE RANK

*Dynamic

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.forumqs.com
*Dynamic

02-09-2010
Perşembe

Arkadaşlar bu foruma takılanların çoğusu bariz bir şekilde belli olduğu gibi Counter Strike için takılıyorlar.En büyük ilgi CS bölümüne.Geçen bir olaydan sonra artık canıma tak etti ve kendimce ve kendini King olarak gören oyuncular için komik anları paylaşmak istedim umarım konudan gülerek çıkarsınız :D

Varan 1 :D

Elinize AwP (4-6) yi alırsınız sürekli bir yere pusarsınız beklersiniz.1-2 adam vurursunuz vurduğunuz adamlardan biri size b0t l4mer anca zoom tut der. Bu bana çok komik gelir.

Çoğunuz Amerikan filmi ya da vurdulu kırdılı filmler izlemişsinizdir. Orada keskin nişancılar çatışmanın içine girip düşmanla yüz yüze savaşmaz ya da gözünü yoldan geçen bir kadına dikmez değilmi gözü hep dürbün ile nişan aldığı yerde olur :) işte sniperlığın mantığıda budur fakat çoğu oyuncu bu mantığı kavrayamamaktadır :) işte Size Bizim ülkemizdeki bir Awp mantığı :D genelde söylenildiği laf - anca zoom tut ezik :D

Varan 2 :D

Oyun içinde pusarsınız.Pusmak aslında iyi yöntemdir çünkü kolay yoldan düşmanı haklaya bilirsiniz. Fakat (aynısı benim içinde geçerli) bir oyuncu sizi pusuya düşürüp öldürdüğünde eminimki cogunuz küfür ediyor adama pusma diyorsunuzdur.Bu sadece bir sinir boşaltma şeklidir yani ister pusar ister pusmaz fakat Artık ülkemizde tsay den "PUSMAK YASAKTIR" yazılarını görür olduk :)

Varan 3 :D

Siz yürürken yada alakasız bir yerden hs atarsınız adam size oha der nerden hs attı der.Yada duvardan vurursunuz adınız hileye çıkar :) adam admine xxx oyuncu hile der admin 1 el izler (sözde) ardından ban atar. Fakat Server clanından olan birisi hile açsa ya da böyle duvardan vs vurursa ona böyle bir işlem uygulanmaz :)

Varan 4

Oyun sırasında admini vurursunuz. Admin size ban atar. Admini pusarak öldürürsünüz admin size ana avrat küfür eder serverdan admine küfür etme,ayıptır gibi cevaplar gelmez.Admin bir anda serverda dokunulmazlıgı olan bir milletvekili olur :) Merak etmeyin ülkemizin en çok dolan sunucularından birinde bu çok sık yaşanmaktadır :)

Kısaca ;

Pusuya yatmak
Zoom açıp beklemek
Seri bomba atmak
Flashbang (flaşbombası) atmak
admine saygısızlık (oyunculara saygısızlıkta seviye diye uyarır admin fakat 2 dk sonra küfür eder )
Duvardan hs atmak
Admini öldürmek ban sebepleri arasındadır
:D Hani çoğu kişi diyor ya bırakın şu ghostu 3d yi wall hacki falan bence onun kadar önemli ve düzeltilmesi gereken şeylerden biride bu konudur :)

Evet arkadaşlar benim izlenimlerim böyle yanlışım varsa buyrun düzeltin kendi izlenimlerinizide yazarsanız çok iyi olur :)

Konu tamamen bana aittir :)

Valla süper ötesi %100 katılıorm .

bu konuya teşk. edilmesse bence hiç bir konuya edilmesin bence en önemli konu bu sabit bile olsun bana göre

ZOOM TUTAR ANCA EZİK diyenler oluyor boyle dıyenlere
ASKERDEDE ZOOM ACMADAN VURURSUN DEMENIZ YETERLI BEYLER
wallbangı bılmeyen
csde sis atarak adam vurma taktıgını bılmeyen!
ses kasmayı bılmeyen bu oyunu oynamasın
AYRICA KENDINI KING SANANLAR ... SİZDEN İYİ OYNAYAN OLDUKLARINI BİLİN ve fazla artizlik yapmayın :) SAGOL BERK EN YARARLI KONU BANA GÖRE BU:) gerçekten ama gerçekten cok yararlı bır konu.

yorumlarınız için sağolun :)

Evet Bunu Çok Yaşıyoruz , Berk Ayrıyetten Teşekkür Ederim Bizim Dile Getiremediklerimizi Sen Açıklıyorsun Gerçekten Harikasın !

Dogrudur Aynen .

AYRICA BAZI EZİK SWLERINDE sis fln o5 kapalı oluyor zaten boyle swlerde kasmak bile GEREKSİZ DİYORUM counter strike EFSANEVİ BİR OYUNDUR SVLERDE sisin ve o5şin yasaklanması csye HAKARET DİYE BULUYORUM :)

%100 dumansız hava sahasına katılıyorum :D

AWp olanına katılıorum Zoom Bekleme dior bazı lamerler - Peki onlara bir sorum awp zoomsuz nasıl kullanacan geri zekalı :D ..

%100 Doğru katılıyorum :) Saten öle söliyenlere tek cevap'ım vardır :) Ok bye . :D

dogRu KatıLıyorum xD

Aynen KatıLıyorum. GuzeL payLasım Bızım soyLeyemedıkLerımızı dıLe getırmıssın TesekkurLer. (,

saoL berK ;]

Kesinlikle doğru :)

Eline Sağlık berkim Dogru dion

Bu forumda Çoğu kişinin söylemek istediklerini sen dile getiriyorsun BerK .
Çok güzel analiz etmişsin aynen katılıyorum.

Geri