Türkiye'de King-Lamer ilişkisi.Kingim diyorsan lamerim diyorsan Oku !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan *Dynamic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
admin herkeze ana avrat sövüyor bide ban atıyor kimse bişe yapmazken :D

Aga Katılıyorum (BENDE PUSUCUYUM xDDD ) ""CFG RC HIKAYE BILEK OLSUN AGA KONU ILE ALAKSI YOK AMA YINEDE HATIRLATIYIM BOSUNA CFG INDIRIM ANNIZE BABANIZA YUKLEMEYIN xD İŞ BİLEKTE "" KARDES PAYLASIMINI MAFETTIK K B COK SAOLL :)...

yorumun yeter :)

Bana öyle diyenlere benim cevabım hazır Berk. Aynen şunu diyorum hemen. Keyif Benim Keyifim Değilmi Olum İster Pusarım İster Çoşarım Sana mı Soracam. Tabi bunu adminede söyleyince 10 Lira ile başımıza ağa kesiliyorlar :D

Ülkemizin gerçekleri bunlar diğer ülkerlerde olmadığıda malum değil. Brüksel'de kaldım ben ordada mahalledeki arkadaşlarla oynardık yabancı aynı onlardada vardı bu olay. Pusarsan direk bağırırlar NO HAZE diye Pusmak Yok demek No Haze.

Yani sadece Türkiye'de değil sanırım Dünya'nın heryerinde aynı. Yapabileceğin tek birşey var. Lan Game'de arkadaşlarınla takılacaksın. Biz öyle yapıyoruz. Kafam dağılınca ararım bizim ekibi mekana gelin olum CS atacaz.
Tamam derler gelirler komedi komedi oynar geçeriz.

Konunun sabit olması çok güzel olur. :) Benim şahsi görüşüm bu yönde.

geçen gün ilk sXe banımı yedim :D neden gösterilmeden hemde :D

Sağolun arkadaşlar.

1.de standart adama hs atma ban yersin :D

Güzel bir konuya değinmişsin.
Teşekkürler :)

ağzına sağlık kardesım quzel bı konuya degınmıssın .

Helal Çok Güzel Bir Konu ..

Ayrıca takım arkadaşıyla arka arkaya gidip 2 si de hs yi yiyince wall diyen arkadaşlarda var :D

güzel konuya değinmişn , zom tut ezik beni güldürür .. ama zomsuz vuranada hile aim vs. derler zaten

aynen katılıyorum :)

doğrudur kardeş :)

Dimi Arkadaşlar hepsi dogru bu Triplerden cksınlar artık :D

Geri