Değerli Üyelerimiz sizler için kendimizi sürekli yeniliyoruz. Lütfen 10 saniyede üye olarak bizlere destek olunuz... 😊 Tüm sorunları bize bildirebilirsiniz
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Türkiye'de King-Lamer ilişkisi.Kingim diyorsan lamerim diyorsan Oku !
Ya Geçen de_dust2 Oynuyoruz Awp Aldım Ctyim T base Bakan Kapının Ordayım Adamı Rahat Göreyim Die Çöktüm Yandan Adm qeldi hsyi Çaktı Sonra Ölünce Lan Lamer Oturarak Awp Kulanılırmı Dierek Çok Laf Saydı Ben Böylelerine Artık Çok Uyuzum Lamer Vb Ezme Diyenlere Ana Bacı Kayıyom
Paylasım iiçin teşekürler..Hadi ama hepimiz biliyoruz ki zoom ile beklemek karşıdaki rakibi deli eder.. ..Öte yandan zoom acık beklemek yetmezmiş gibi Türkiye'de yeni bir adet cıktı..Zoom açıp yürümek..Sonumuz nereye gidiyor hayırlısı..
Bendende Bir Ekleme: İyi oynayan hileli 3d oyuncularında yalakası adminler 3d oldugu halde adamı banlamaz belki cfgsini çarpabilirmiyim bir şekilde faydalanabilirmiyim diye
öenmli olan king yada lamer olmak deil önemli olan oyunun tadını almak zevkine oynamakBırakın Artık Bu Mevzuları Kingse Nolmuş Lamerse Nolmuş Ayrıcı Berk Dediklerinin Hepsi Doğru