Türkiye'de King-Lamer ilişkisi.Kingim diyorsan lamerim diyorsan Oku !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan *Dynamic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
waLLa %100 katıLıyotum yarım saaT once cıqTım cS den sw nın adını weRmek istemıyorum pusaRak admın ı vurDum dıye ban yedim sw den :D

çok mantıklı bir konu gerçekten :) + teşekkür

Bilader cok dogru ama bu forumdaki cogu kişi bunları yapıyor zoom tutana ezik diyenlere benim etmedigim küfür yok :)

Doğru Söze Ne Denirki :) Ama Awp Kullanıca Ak47 Kullanan Daha İyi Awp Sevmiyorum

KatıLıorum TebrikLer Super PayLasım :)

Sağolasın %1oo Katılıyorum Birader.

Eline sağlık kanka kim ne olduğunu anlasın :)

paylaşm için tşkürler şu konuda sana katılıyom admin hs yedimi hemen sw den çıkıyom çünkü %100 banlıyolar :D:D:D hile diye

Ya Geçen de_dust2 Oynuyoruz Awp Aldım Ctyim T base Bakan Kapının Ordayım Adamı Rahat Göreyim Die Çöktüm :D Yandan Adm qeldi hsyi Çaktı Sonra Ölünce Lan Lamer Oturarak Awp Kulanılırmı Dierek Çok Laf Saydı :D Ben Böylelerine Artık Çok Uyuzum Lamer Vb Ezme Diyenlere Ana Bacı Kayıyom :D

Valla süper ötesi %100 katılıorm .

yorumlarınız için sağolun :)

Çok dogru anlatmıssın :D

qüzeL konu ` . Katılıyorum .)

aslında doğru sölediklerin ama adamda sinir oluyor yaw :D

bencede cok hakLsın

Paylasım iiçin teşekürler..Hadi ama hepimiz biliyoruz ki zoom ile beklemek karşıdaki rakibi deli eder.. :)..Öte yandan zoom acık beklemek yetmezmiş gibi Türkiye'de yeni bir adet cıktı..Zoom açıp yürümek..Sonumuz nereye gidiyor hayırlısı.. :)

Bendende Bir Ekleme: İyi oynayan hileli 3d oyuncularında yalakası adminler 3d oldugu halde adamı banlamaz belki cfgsini çarpabilirmiyim bir şekilde faydalanabilirmiyim diye :)

ve yazdıklarıma tüm yüreğimle katılıyorumbirader

öenmli olan king yada lamer olmak deil önemli olan oyunun tadını almak zevkine oynamak :)Bırakın Artık Bu Mevzuları Kingse Nolmuş Lamerse Nolmuş :) Ayrıcı Berk Dediklerinin Hepsi Doğru :D :D

süper ötesi konu bence sabitlenmeli...

Geri