Wall Hack Hakkında tüm CS bölümü okusun

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan jockeя
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre abi ben ŞİDDETLE KARŞIYIM.Nede olsa burası büyük bi site.İsteyen istediği siteden indirsin ama Nb den oLmaz.Nerdeyse çoğu player bu siteyi kullanıyor.Burda paylaştıkça daha cabuk yayılacak yayılmasını istemedğim için HAYIR!

Tabikide hayır,temiz oynayan salakmı?

kesınlıkle paylasmayalım arkadaslar herkes duwar arkası gorunce ne anlamı kalıo oyunun ?

Paylaşalım bence. Çünkü biz paylaşmadıkça forumdan kopanlar uzaklaşanlar olabilir. Sonuçta burdan bulmasa bile diğer forumlardan bulabilirler. Bi nevi sitenin ünlülüğü azalır. Gibime geliyo. Wall paylaşımı olsun ama dürüst olan indirmesin derim ben...
Yav beyler indirmesinler burdan diyosunuzda fakat zaten indiren indiriyo ha burdan ha başka yerden ne farkedicek ?

bence paylasalım zaten her forumda var .eger kı bı kısı wall hack arıyorsa nb ye glıck ve uye olmak zorunda kalacak.zaten assagı yukarı en ıyı cs frm larından bırıde nb adam hem guvenır hemde uye olmaktan çekınmez

eMre abi zaten her site waLL hack payLasyor .(

bizim sitede payLasıLsın veya payLasıLmasn benim görüsüm payLasıLmamasından yana ama qenede sizin bLceniz bişi :S

bide payLasıLan waLL hackLer virüsLü wS. oLuooo kimi arkadasLarınnn pC sisine o nedenLe viRüs buLasıo

benim düsüncem payLasıLmasn derim .(

biz burda hile vb şeylerin olmadıgı için takılıyoruz kesinlikle paylaşılmasın....

sadece bu forum yokki büssürü forum var ordada zaten Alıntı yaparak Alıolar Koyuolar sitelerine..sXe11.3 Fix2 wallhack var Şuan!

Yeni ozellık olarak No Recoil Eklendi!

İsterseniz paylaşırım!
FREEdir Herkeze inanmayın ben yaptım dıyenlere 15 tlye aldım dıyenlere
By Karman FREE sunuyor Bizler WALLSIZ kalmıyalım diye..!

By Karmanın Bende PRİVATED wallhack'ı da var onuda sunabilirim beLki tabi

gh0s7 h4x bendeki walın yanında HALT etmiŞ arkadaş =)

Türklerin Çoğu zaten Alıntı yapıyor Hiç Kendileri kodlamıyor.. tabi C++ ASP dillerini Bilmek Gerek

By Karman WEBMASTER olduğu için Kendi sitesini biLe kendisi yapıyor adam Vbulletin yazcagı yere By Karman Yazıyor Alt tarafında s!tes!snde..

Yakında Argentinaya uçuyorum allahın izniyle Parayada ihtiyacım yok allaha şükür...

forumlarda Gördüğünüz Tamamen ALıntı Çalıntı paylaşımlardır o kodlamış bu kodlamış alayı yalandır!

Dll açıcı programla dll ler i açıyorlar kendi sitesinin ismini yazıyorlar falan filan işte Türklerin işleri bizler herşeyi armut piş ağzıma düş istiyoruz ...

tskrler..

ya bence paylaşalım çünkü bu sayede burda bulunan bir kişi meselea arkadaşına bu forumda artık wall hack paylaşılıyo varmı bi bakalım diye daha çok üye çekebiliriz diye düşünüyorum :)

herkesin yazdığı aynı şeyde bu geçerli bir sebep değilki

herkes kullanmasın ne demekki biz paylaşmayıncada burdan indirmeyip gidip başka yerden indiriyor yani olay bu değil

kişisel bi yorumunuz varsa söyleyin bu söylenen burada paylaşılırsa herkes indirir şeyi çok saçma çünkü zaten herkes indiriyor

bencede payLasaLım. cunku herkste vaR artık...

Paylaşmayalım diyorsunuzda indiren diğer bütün sitelerden indiriyor zaten neden bizim forumdanda indirilmesinki ?
carper haklı

Bizim forumda bulamayan başka forumlara gidiyor.Buda Üye kaybı demek
Oyunlarda Oyundan Daha Çok Hileler Dikkat Çeker Buda Üye Artırmamıza Destek olur

Bence Paylaşalım aMa Virüs,Trojen yükleyerek bize wall şeklinde sunabilirler.Her wall hacki indirmesinler Dikkatli olalım

--------------------------

Paylaşırım Ama Kullanmam :)

-----------------------------------

bir wallhack paylaşılacaksa bile asla alıntı değil kendimiz hazırlayarak paylaşırız. Herşeyini kontrol ederiz eğer bunun derdinde olanlar varsa

ve Wampir dediği gibi paylaşırım kullanmam denmesi lazım. İnsan kendine söz geçiremiyorsa paylaşsak ne yazar paylaşmasak ne yazar?

vazgecıLmez oLmus hiLé oyunda kimse dogru duzgun oynuyamıyor. en iyisi paylasmak yınede size kalmış.

Artık ıznı ver . Konu Gittikce sacma hal alıor. SAten herkez google a yazıor wall hack indiren her türlü indirir indirmeyen burdada ındırmez

bir wallhack paylaşılacaksa bile asla alıntı değil kendimiz hazırlayarak paylaşırız. Herşeyini kontrol ederiz eğer bunun derdinde olanlar varsa

ve Wampir dediği gibi paylaşırım kullanmam denmesi lazım. İnsan kendine söz geçiremiyorsa paylaşsak ne yazar paylaşmasak ne yazar?

Eğer Dediğiniz gibi Alıntı olarak değilde Kendiniz yapacakSanız direk Paylaşın
bir çoğuda Zaten Alıntı olacak diye Yazmışlar Bunada Cevap Geldi.

Haklısınız Hem dediğim gibi Millet Wall Peşinde Artık.
Burdan değil başka siteden indiricek Buda üye Kaybı Olarak Bize Yansıcak
Bunun Yerine Biz Paylaşırız,Zaten birçok Kişi Wall İçin Forumlara giriyor.

Bize Üye bile kazandırır.Sonuna kadar Destekliyorum..

paylaş adin kötüye cikacak deil ya la :D

Bu forumun popülerliği fazla o yüzden hemen dağılıyor bütün serverlara.Gerçi ezikler her yerden buluyorlar ama yine de burada paylaşım yasaklandığı zaman yeni versiyon çıkana kadar biraz yavaşlatmış oluyoruz bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri