Değerli Üyelerimiz sizler için kendimizi sürekli yeniliyoruz. Lütfen 10 saniyede üye olarak bizlere destek olunuz... 😊 Tüm sorunları bize bildirebilirsiniz
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Paylaşalım Zaten paylaşmasak burdan 50-100 üye kopuyor gidiyor başka yerden indiriyor.
Her forum paylaşmış bizde paylaşalım tabi ki "virüs"olmaması şartıyla.
Paylaşalım forum sükse yapsın
Tekrar Söylüyorum Paylaşılması Sadece Kirliliğe Yol Açar
Diğer Siteler Paylaşıyor Olabilir. 2 Kişiden Teşekkür Alıcağız Diye Anamıza Sövdürtmek İstemeyiz Ama Dimi ??
Bence Paylaşılmasın Paylaşmamakta Farkımız Olsun Zaten Tüm Cs Alemi Burda NB Paylaşırsa Herkez Wall Hack Olacak :S
Eskiden Olanlar Wall Paylaşıyodu kalktı böyle iyi wall paylaşıldı diyelim sade bu sitede wall var der gelirler ama wall yerine cfg coder kodlar acılsa daha iyi olur çünkü wall artık kingof işliyor paylaşılsa bile wall oynamak isteyenler kullanır bence wall saçma bişey bazıları wall yok diye geliyorlar bence wall olmasın
Bence paylaşın millet forumun adı kötüye çıkmasın felan diyor geçin bunları wall paylaşan forumlar daha çok rağbet görüyor.Ben indirmicem ama paylaşılmasından yanayım forumun kalitesi bakımından iyi olur.
Paylaşılsada paylaşılmasada fark etmez ha burdan ha başka siteden indirmissiniz ama bu sitede wall vs paylaşımadığından burdan olan arkadaşlar var zaten kullanıp ne eline geççek adın mı ünlencek madalyamı vercekler turnuvalara katıl bakalım görelim bi tarafını.
konuyu birazdan kapayacağım ve karar vereceğim.Herkese yorumları için teşekkür ederim.
Herkes iyi demişte bizim wall paylaşıp paylaşmamamız yayılmasını bi nebze engelliyor ve biz paylaşsakta zaten wallsız oynamak isteyen indirmez yani bi insanın kendine hakim olmasınıdamı biz sağlayacağız? bu açıdan herkes yanlış düşünüyor, burası bir forum ben herkes istediği için yasaklamıştım fakat son zamanlarda istek arttı ve forum oldugunu söyledi herkes isteyen indirir isteyen indirmez dendi buna mantıksız diyen kimse olmaz sanırım.Sonuçta kimseye zorla indirtmiyoruz.Burada wall yok diye takılanda olabilir ama wall yok diye takılmayanda var olaya öyle bakarsak.Ben hit peşinde olan biri olsam zaten bu kadar ay izin vermemezlik yapmam Fakat buranın bir forum olduğu ve herşeyin paylaşılması gerektiğini unutmayalım.