YAPICAM DEDİM YAPTIM ! Homeupdown REZİLLİGİ :D Heroe Turc`s den SEVGİLER

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
qweqwe sakamsıın hala qelıp ne dıo bunları savunuonuz ben anlamıom adamların qhost olduqunu bılmeyen kalmadı sen daha qelmısın bunları savunuon yazık arkadasım yazık

Heroe Turc`s # Alım hiçbir zaman yok.

Tek yorumum 1 ara haber vercem oquz knk sana yine hltv sokarsınız maça o zaman maç atarız ok..

hadi iyi geceler.. konuda 3-4 tane daha aşalıyacı laf görürsem : ezik,lamer,velet gibi şeyler derseniz konuyu kilitlerim..

Şunuda öğrenin cs nin yaşla alakası yok ;) varsa dedemi getirim hadi qq

Tek yorumum 1 ara haber vercem oquz knk sana yine hltv sokarsınız maça o zaman maç atarız ok..

hadi iyi geceler.. konuda 3-4 tane daha aşalıyacı laf görürsem : ezik,lamer,velet gibi şeyler derseniz konuyu kilitlerim..

Şunuda öğrenin cs nin yaşla alakası yok ;) varsa dedemi getirim hadi qq

Kusra Bakma Kilitlemezsin .
Ben BuRdayım .

Hala Koruyosunuz ya helal olsun adamın Cross undan belli be Bombalardan kacısı falan Serbest oynayısı adamları gorunce geri gidisi pusu yapması.. ve daha cok..

PayLasım ıcın saoL .!

her zaman demişimdir haylada diyorum 3d ler bugun heralde paraları bitmiş birazcık ct iken 7 5 t iken 6 5 ezmiş bulunduk özür dileriz paraları olunca gelin dedik bizde napalım sarmadılar:P

her zaman demişimdir haylada diyorum 3d ler bugun heralde paraları bitmiş birazcık ct iken 7 5 t iken 6 5 ezmiş bulunduk özür dileriz paraları olunca gelin dedik bizde napalım sarmadılar:P
Vay Kanka hg foruma :)

7-5 e 6-5 fena ezmişiniz valla çok büyük bi fark..

Bunlarla maç falan atmayın bidaha şimdi belli etmemeye çaLışcaklar ama gene waLL olcak :D En azndan b geliolar a geliolar onu biLcekler.

Bunlarla maç falan atmayın bidaha şimdi belli etmemeye çaLışcaklar ama gene waLL olcak :D En azndan b geliolar a geliolar onu biLcekler.
haklısın kardesım bız elımızden qelenı yaptık qerısı sızlere kalmıs boylelerle mac atmıacaz:D

evet kardesm haklsın aklı olan atmaz zaten

nasıL yeniLmez ? oqzzz :D ciDDimisn .... Size JustpLay desem ? :) cs14.kinqofcs.com hatırLadınzmı :D ... bizi y0rmayn :) küfür de etmeyin maçlarda eziLince :)

zz tartısma yk ss koyarsn olr biter

HAHA KOpuyomya :) serhat

Lamer işte ne dersin ki .

SS`ler akar.Sen akamazsın. :D

: ) : ) : ) : )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri