Ankara teamin alt clani Team forbidden clani 3d ye yakalandi kazamiz mubarek ola:D

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan csbaran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
way lol lar way xD brde konuyu izleyen bolumunden ızlıyo hepsi zuahahahahha xD

olum konus konus osman gelsin sen yarinki fazsillari gor osmanın her ss sini buraya koyacam senı cumle aleme rezıl edecem yemın ettım bak gorursun sen osman gelsinde sen olacaklari gor bana msnden yazıpda cevrim disi olma
madem erkekgsin bana msnden yaz topluya alayım bıze yalan sole yuzumuze wur.

baranı gorunce tutustun tabi dedin bu beni ezcek napcam napcam 3d baswurdun bu kurtarır dıe ama yanldn ii kide socl sw de actn yoksa anlamazdım Leymir

la olum bunlar war ya hıle acınca kendılerını kıng sanıolar aga pasa sanıolar gel ankarada yemegıne yapalım gel madem atarlisin seni cafede evirip cevirip dovmessem bende insan deilim gel kafede yan yana kit atalim yemezki bana inkar edio 3d olmadini olum sen kımsın lan ben senle burda muhattap olıom sen bır ezmenın malın tekısın sen ben snele nie muhattap oluyomkı bende salaklık yaw adam daha yalan atıo acmadım die ya allahım sen buyuksun

osman dınlıo osmanda bilio ne mal oldunu oLm herkez bilio artık ne mal oldunu cs bilmez amele bide kinqim die gecıonıo amele kinqi senii

dilinimi yuttun oLm amele konus nie konsmyon suclusun ondan 3d li

kacmıs amele tabe dayanamadı l0l ^^

Lan aminiza koyarim hepinizi doverim ankara team nie yaziyon amq et mİnqmi ne 3d acti de_vegas.wad. De_dust2.de mİngq mi ne o actİ hepsine suc atmayİn. Nİyazİ benim en sevdİgİm kardesİm onda ve baskalarinda yok sadece 2 kiside var onlarda mİnq ve ayberk mal mal İslerle ugrasmayİn ztn kullanlar ezik ne zevk aliyorlarsa kapatin su konuyu

usp barana laf yok alırım paçanı aşağı dingil :) wallcılar tabi mq .. ben jumbot her türlü meydan wall açarız EVEL ALLAH o şerefsizleri izleyince şok oldum nerden bulduysalar 3d yi benm paylaştıgımdanmı faydalandılar bilemem ama adam sessiz gelio b 'den duvardan görüoki mal tam çıkıcağı yere tutuyo daha gelmeden ateşe başlıo gelio kafa :D bu kadar beyinsizlik başka clanda görmedim.. hani tamam 3d açarsın ama bu kadarda belli edilmez be kardeşim :D

buyur might buyur duy duy kulagına kupe olsun tamam aga zaten ben alt clan icin konustumm baslıgı duyarsan kardesim bılmıom artık allah buyuk bu sucmalardan dolayı ne dusunıodur bılmıorum bende yok demedım war dedim ama bi insan bu kadar rezil kepaze olmaz...! yazık acıyorum wallahi kardesım

+ niyazye sadece su sozum war bu adamlar clanın adını lekelıo bu adamlar ıclanında barındırma

Nemesis senin konusmandan daha 10 yasın altında olduğun belli ondan seni muhattabım olarak almıyorum.Belki yaşın büyüktür ama zeka yaşın onu gösteriyo.Baran ibnesi sana gelelim ben oraya gelsem seni orda döwmek ne kelime yaşatmam bilesin yiyosa sen gel istanbula bak neler neler oluyo.Yarın en yüksek güvenlikli serwerda vs atalım cümle alem king kim ezik görsün.Ha o var ama açmıyorum dediğin wall ı da ezilirken açarsın . Kendin wall olduğunu itiraf ediyosun millete bok atıyosun burda ...

0lm madem o kadar ustasınız..Madem biz 3dyiz..Tmam ak yarın 6buçukta maç atalım..Kim ezik kim king belli olur.0sman specten izlesin maçı zaten hltv kayıtta..0 zaman görücem bu lafları tek tek geri iadesini görücem..3d miyiz wall mıyız belli olur maçta..Ama bugünkü gibi 10-0 olunca söversen gelir oraya gömerim seni baran..Duydun mu lan ! ufacık boyunla konuşma ..Getir kimi getirirsen getir..İster armyleri ister ehL-i keyfleri..Umrumda olmaz..Yine ezerim seni fazla konuşma..Klavyede artistlik k0Lay...Yarın görüşcez seninle..

dilinimi yuttun amele konussana nie knsmyn

kesin be 3 günlük çingeneler gibi vıdı vıdı vıdı :@ ben gelicem şimdi orayı duvardan mahfedicem banlasanızda kar edermi ;) 1 milisaniyede ip değiştiririz çok şükür ... bakın alem team mış oranın ben ta ... ..... ... .. sinir etmeyin beni gelir oraya yıkarım kaçırırım herkesi adam akıllı takılın asabımı bozmayın

nemesiss siktir git senin eline kim bilgisayar vermiş mal mal yazı yazıosun

bak ben wall im ben yalan atmıyorum ama ben bi gun e bi gun wall acmisligim yoktur bak yemin ediorum sadece sana aciyorum simdi osman cevap werince sustun deme iste beyler buyrun hodri meydan ben her seye acigim kardesim
ben bunu defalarca tekrarladim ben lafımın arkasında gene dururum gene dururum ama 3d acma kendını kıng bılme tamami o kadar yemın ettık 3d sın ıste kabul len bak kabullenmısın bıle sımdı artık forumdan gıdıyomusun ne yapıyosan yap guzelım sadece nıyazıye tek kelıme bunun gıbı adamları clanda barındırmaması gerekir + gel bakalim delikanlıysan kımı kımı yasatmıo goruruz

kesin be 3 günlük çingeneler gibi vıdı vıdı vıdı :@ ben gelicem şimdi orayı duvardan mahfedicem banlasanızda kar edermi ;) 1 milisaniyede ip değiştiririz çok şükür ... bakın alem team mış oranın ben ta ... ..... ... .. sinir etmeyin beni gelir oraya yıkarım kaçırırım herkesi adam akıllı takılın asabımı bozmayın

Bize laf eden baran ın kankasına bakarmısın.Amına kodumun piçleri hepsi aynı bok işte aq bebeleri ...

ooo Lan amele artık nasıl guwenelım sıze ne bılelım 3d acmadınız gK ne bilek guwen gitti artk

mighty ;) hemen msn 'mi ekle iletişimden seninle bi özel görüşelim klavye gacısı ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri