-AnqeLes DLM ` ve K`r0N0`s CLANLARI 3D MOVIE.

baq size Teq bişeY dicem şereFim ve namusum üzerine Yemin ederim haYaTım boYunca hile ve benzeri bişeY kullanmadım bu Yeminime isTeYen inanır isTeYen inanmaz beYler.

baq size Teq bişeY dicem şereFim ve namusum üzerine Yemin ederim haYaTım boYunca hile ve benzeri bişeY kullanmadım bu Yeminime isTeYen inanır isTeYen inanmaz beYler.
Fatih senin hakkında birşeyler duydum yarın ss paylaşılacakmış ona göre bakalım.

bu 3d cilere qL :)) angeLesler demekki sizde 3d olmazsa bizden el alamıyacagnz :D varken 3 el aldınz yine oda bi başarı :)

beliiydi zaten bylece kanıtlanmış oldu :)

:) kendınnız cok ıı bı sey dqLsınz orkun ayık oL !

Haha Ellerimize sağlık :D GL.

qL kardeşim ..

ne zevk alıyonuz amk bu hıleyle cs de .S

Beyler Sadece o movıede delı mur0 3d dir bunuda herkez bılıyo ama dırey adamlar Temızdır bos bos mıllet laf atmayın Fatih kanka senın bılen bılıyo Sen bu bos ınsanlar lafların dıkate alma :)

Her0iqu3;672928]Beyler Sadece o movıede delı mur0 3d dir bunuda herkez bılıyo ama Diyer adamlar Temızdır bos bos mıllet laf atmayın Fatih kanka senın bılen bılıyo Sen bu bos ınsanlar lafların dıkate alma :)

Beyler Sadece o movıede delı mur0 3d dir bunuda herkez bılıyo ama dırey adamlar Temızdır bos bos mıllet laf atmayın Fatih kanka senın bılen bılıyo Sen bu bos ınsanlar lafların dıkate alma :)

Her0iqu3;672928]Beyler Sadece o movıede delı mur0 3d dir bunuda herkez bılıyo ama Diyer adamlar Temızdır bos bos mıllet laf atmayın Fatih kanka senın bılen bılıyo Sen bu bos ınsanlar lafların dıkate alma :)

seni kim gönderdi koçum fake hesapla gelip yazıyosun buraya.

upupupup izlemeyen kalmasın.

Yaw arkadaş neresi fake kabak gibi herşey belli orada neyin yorumunu yapıyorsunuz hala buraya.
Gl izlemeyen kalmasın.

İzlemeyen kalmasınnn!

Geri