1
EXE RANK
Rod1FTH
Fexe Kullanıcısı
baq size Teq bişeY dicem şereFim ve namusum üzerine Yemin ederim haYaTım boYunca hile ve benzeri bişeY kullanmadım bu Yeminime isTeYen inanır isTeYen inanmaz beYler.
Fatih senin hakkında birşeyler duydum yarın ss paylaşılacakmış ona göre bakalım.baq size Teq bişeY dicem şereFim ve namusum üzerine Yemin ederim haYaTım boYunca hile ve benzeri bişeY kullanmadım bu Yeminime isTeYen inanır isTeYen inanmaz beYler.
qL kardeşim ..
Beyler Sadece o movıede delı mur0 3d dir bunuda herkez bılıyo ama dırey adamlar Temızdır bos bos mıllet laf atmayın Fatih kanka senın bılen bılıyo Sen bu bos ınsanlar lafların dıkate alma![]()
Her0iqu3;672928]Beyler Sadece o movıede delı mur0 3d dir bunuda herkez bılıyo ama Diyer adamlar Temızdır bos bos mıllet laf atmayın Fatih kanka senın bılen bılıyo Sen bu bos ınsanlar lafların dıkate alma![]()
Her0iqu3;672928]Beyler Sadece o movıede delı mur0 3d dir bunuda herkez bılıyo ama Diyer adamlar Temızdır bos bos mıllet laf atmayın Fatih kanka senın bılen bılıyo Sen bu bos ınsanlar lafların dıkate alma![]()
Yaw arkadaş neresi fake kabak gibi herşey belli orada neyin yorumunu yapıyorsunuz hala buraya.
Gl izlemeyen kalmasın.