Bomba:Steam Ücretsiz Oynamak dal içeri Z1rT* Farkıyla..!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Z1rT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evet arkadaşlar Zırt'ın dediği ''temizdir'' lafı yalan oldu 3 Adet W32 Trojan .Banbra Dediğimiz Virüs çıktı eğer bu virüs Pc'y ebulaşırsa olacaklardan Zırt patron sorumludur taratmadan koyanlara gönderme

Virüstotal
VirusTotal - Free Online Virus, Malware and URL Scanner

Evet arkadaşlar Zırt'ın dediği ''temizdir'' lafı yalan oldu 3 Adet W32 Trojan .Banbra Dediğimiz Virüs çıktı eğer bu virüs Pc'y ebulaşırsa olacaklardan Zırt patron sorumludur taratmadan koyanlara gönderme

Virüstotal
Arkadaşım galiba yanlış tarama yapmmışsın şimdi yazdığın üzerine konudaki linklerdeki pacteamı indirip virüstotal taraması yaptım acaba virüs varmı diye herhangi bir sorun yok

İyi Forumlar..!

Tamam kardeşim hallettim güzel paylaşım eline sağlık . Konu cok ayrıntılı bu arada agzına,koluna sağlık.

10,19,8 Ping civarı var sanki 100 pingle oynuyomusum gibi kasıyor niye böyle.

Yine aynı z1rt kardeşim. Bu sefer ping 19'dan 120'lere çıktı. hepsi bu wistadan kaynaklanıyor :@

Arkadaşım galiba yanlış tarama yapmmışsın şimdi yazdığın üzerine konudaki linklerdeki pacteamı indirip virüstotal taraması yaptım acaba virüs varmı diye herhangi bir sorun yok

İyi Forumlar..!

Milleti kandırma istersen Rar ile taratsam bendede bedava çıkar ben direk exe'yi tarattım ve sonuç ortada birbirimizi ve başkalarını kandırmayalım :) ben yinede bana düşen görevi yaptım ve bu dosyanın zararlı olduğunu gösteridm indirmek istiyenlere bişey demem ama indirdiği packSteam'den zarar gelirse Zırt ilk hedefim sensin :)

Çok Sagol Mert Cok İşime Yaradı Adaş :)

Milleti kandırma istersen Rar ile taratsam bendede bedava çıkar ben direk exe'yi tarattım ve sonuç ortada birbirimizi ve başkalarını kandırmayalım :) ben yinede bana düşen görevi yaptım ve bu dosyanın zararlı olduğunu gösteridm indirmek istiyenlere bişey demem ama indirdiği packSteam'den zarar gelirse Zırt ilk hedefim sensin :)
Şuana kadar kimseye bir zarar gelmedi konuyu acalı 1.5 ay oldu herhangi bir şikayet gelmedi virüs olduguna dahir herhangi bir sorun olursa özelden yada burdan belirtiniz hertürlü yardımı ederim..
Çok Sagol Mert Cok İşime Yaradı Adaş :)
Sen sağol kardeşim..
Yine aynı z1rt kardeşim. Bu sefer ping 19'dan 120'lere çıktı. hepsi bu wistadan kaynaklanıyor :@
Olabilir birde yabancı serverlerde ping oluyor eylulsunuculara girermisin ?

EylulSunucularının İp'sini atabilirmisin.

çaLışmıyo AMa emEğe Teşekkürler :d

+++++++++++ Konu güncel..

Teşekkür deniyelim.

gather girmiyor ne gerek varki ozman :D

Geri