Bomba:Steam Ücretsiz Oynamak dal içeri Z1rT* Farkıyla..!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Z1rT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar..

çalışıyo dedim mert o kadar :D:D:D

Normal steamda sxe acmana gerek yok diye biliyorum bunda acsanda acmasanda giremiyon sxeli swlere

70557464799816745316.jpg
Yukleresim.com
arkadaşıma kurcamda PacsteamTı Kurmak için Çift Tıklıyorum ve bu hatayı alıyorum nedeni ne acaba ? :(

70557464799816745316.jpg
Yukleresim.com
arkadaşıma kurcamda PacsteamTı Kurmak için Çift Tıklıyorum ve bu hatayı alıyorum nedeni ne acaba ? :(
Arkadaşım senin sorunun şu bak
Başlat>Calıştır>regedit>HKEY_LOCAL_MACHİNE/SOFTWARE/CLASES/STEAM BÖLÜMÜNE GİRİP SONRA CLASES SAĞ TIKLA İZİNLERİ AÇ CLASESS KLASÖRÜNÜ SİL SİLEMESSEN İLETİŞİME GEÇ..

Yapamayanlar İletişime geçsin...!

o aşama bitti şimdide başıma bu çıktı lanet olsun
29975723741730734105.jpg
Yukleresim.com

Regedit hatası alanlar..!

70557464799816745316.jpg

91915440.png

81387363.png

33263333.png

10204038.png

Adımları teker teker izleyin bu hatayı alanlar sorununuz tamamen çözülecektir..

Problem 2 Bu pek olmayan bi sorun ama bazılarında olabilir..

Sorunuzu tam olarak görmeden söyliyemem ama suana kadar gelen 2 sorun oldu onları gördüm çözdüm

bu sorun ise
Eğer önceden steam üyelik aldıysanız veya steamdan Counter Strike indirdiyeseniz hata alırsıznız giremessiniz bunun icin Önceki steamdan kalan herşeyi siliniz counter Strike varsa onuda silin sorununuzuz çözülecektir...

İyi forumlar..!

Netbilgini.com-Z1rT*

Çalıştı teşekkürler

Yorumlarınız için Teşekkürler
Adam olana herzaman yardım ederim iletişime geçmeniz yeterli..!

kardeş bende tam oyunu indirdim steama girdim oynucam satın al diyor ??.

kardeş bende tam oyunu indirdim steama girdim oynucam satın al diyor ??.
Arkadaşım Sen normal steam ile girmişin resimleri takip et
Sağ alttan steamı kapat komple sonra;
başlat>programlar>pacsteam tıkla tamamdır üyeliğini gir bu kadar :S

Aslan Z1rt Sağol

bal gibi oluyo işte ne yazıyonuz linkini verdikten sonra bile bi program ı , dosyayı indiremeyen insanlarsınız adam resimle göstermiş nesini yapamıyorsunuz ?

bal gibi oluyo işte ne yazıyonuz linkini verdikten sonra bile bi program ı , dosyayı indiremeyen insanlarsınız adam resimle göstermiş nesini yapamıyorsunuz ?
Olur Ahmetim olur yapamayanlar iletişime gecsin sorununu söylemesi yeterli çözümünü burdada paylaşırım..

İyi güzel calısyor ama sxe de acıkken acılmıyor

konu dışı tartışma yapan ve bi kere daha hakaretli kelime yazan uzun süre forumdan uzaklaştırılacaktır!!

konu dışı tartışma yapan ve bi kere daha hakaretli kelime yazan uzun süre forumdan uzaklaştırılacaktır!!
Uyarın için teşekkürler umarım konu dışı yorum yazamazlar

Yorumlarnız için teşekkür ederim ve herhangi hata alırsanız bana bildirin yada buraya ss atın yardımcı olurum..

Geri