Bomba:Steam Ücretsiz Oynamak dal içeri Z1rT* Farkıyla..!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Z1rT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
banlanma riskimiz nedir

polimik yaratmayınız kimseye zorla indirin denilmiyor. Para veren tabiki daha iyi yapıyor orası ayrı.

bomba mı panpa c4 falan mı patlatcan alışveriş merkezlerinde :O

The steam servers are currently too busy to handle your request.
please try again in a few minutes. diyor oyunu kurarken ?

eyw. z1rt :) eline sağlık konu sabit olsa olur aslında

PacSteam might not be able to dowload this. please visit pacman.pt.vu for more information

şimdide böyle diyor ???

bütün oyunları indirmiyor galiba şansa bala 1 tane oyun iniyor şuan oda saçma sapan birşey...

bütün oyunları indirmiyor galiba şansa bala 1 tane oyun iniyor şuan oda saçma sapan birşey...
Arkadaşım resimleri sırasıyla takip edersen yaparsın Sorun sadece sende ayrıca üyelik alırken dikkat edin

sorun bende olsa o 1 oyunuda indirmez :)

evet pacsteamdan giriyorum. resimlere baka baka yaptım aynısını yaptım olmuyor cozümü yok sanırım şans meselesi herelde.

Herşeyi silip tekrar dene bir yerde yanlış yapmışssın bug fixlnemiş dicem ama şuan giriyor bende her oyunuda indiriyor..

5 6 kere sildim sabahdan beri ugrasıyorum bunla kafayi yicem :S format atıcam bunun yuzunden :D:D sırf olsun die

sorun bende olsa o 1 oyunuda indirmez :)

Subhanallah kardeş ibretlik paylaşım :drool:

Sorunsuz eyvallah trakalı birçok oyunu indirdim. Ama ekran kartı sorunlu oynayamıyorum hiçbirini :D

this game is currently uvaniable
please try again at another time
diyor kards?

kardeş arkadaşımada denettirdim ondada hata veriror bizimi yiyon sen yoksa anlamadm?

Arkadaşım boş iş değil parası olan var olmuyan var ayrıca seni alakadar etmez ben buraya steamı bedava oynamanız için program sundum senin yaptığına bak zamanı gelince anlarsınız daha yaşınız küçük..

YA bu yas davasuı nedır arkadasım. senın bır emegın var bunun yasla ne alakası var. dıkaktını cekerım +13... :scared:

YA bu yas davasuı nedır arkadasım. senın bır emegın var bunun yasla ne alakası var. dıkaktını cekerım +13... :scared:
Amacın nedir ?
Paylaşmış olduğum konu ile yazdığının alakası yok dikkat et..

Geri