Bomba:Steam Ücretsiz Oynamak dal içeri Z1rT* Farkıyla..!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Z1rT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kardeş arkadaşımada denettirdim ondada hata veriror bizimi yiyon sen yoksa anlamadm?

Seni kekliyo .

Yaklaşık 353243 tane oyun indirdim trakalı :drool: cs ye de cafede girdim bikaç pc de denedim hepsinde çalışıyo

Seni kekliyo .

Yaklaşık 353243 tane oyun indirdim trakalı :drool: cs ye de cafede girdim bikaç pc de denedim hepsinde çalışıyo
Ya Ahmet sanki biz burda yalan söylüyoruz o kadar resimli anlatım yapmışım adamlar hala yapamıyor ben daha ne yapayım :S İşlerim olmasa vallahi çekecem movie öyle anlatıcam
Arkadaşlar Resimleri dikkatlice yapın olur yapan nasıl yapıyor..

milleti kucuk gormen. senden kucuk olablrler ama adamlar. ;)

Eline koluna sağlık herşey oldu fakat çok ping oluyo gavurlar atıyo hep ^^

Ya Ahmet sanki biz burda yalan söylüyoruz o kadar resimli anlatım yapmışım adamlar hala yapamıyor ben daha ne yapayım :S İşlerim olmasa vallahi çekecem movie öyle anlatıcam
Arkadaşlar Resimleri dikkatlice yapın olur yapan nasıl yapıyor..

bende çalıştırıyorum dedim zaten . gayet güzel bir şekilde birçok oyun indirdim :001_huh: ama arada hata çıkıyo pacsteam da sorun olabilir . yeniden açınca düzeliyo.

acaba benim pc win7 ondanmı olmuyor yarın format atıcagım xp ye çevirecegim bakalım ondada olmassa bilmiyorum artık .)

acaba benim pc win7 ondanmı olmuyor yarın format atıcagım xp ye çevirecegim bakalım ondada olmassa bilmiyorum artık .)

la adam uğraşmış yapmış koymuş olmassa napcan dövcen mi :001_huh:

Teşekkürler sabitlik konu :)

Teşekkürler

Eline koluna sağlık herşey oldu fakat çok ping oluyo gavurlar atıyo hep ^^
Çalışmıyor diyenler....

Arkadaşlar bakın Tekrar burdan anlatıyorum resimde anlattıklarım Normal steam üzerine kürulmuştur..!

Normal steamı indirin kurun üye olun
sonra Pacsteamı normal steamın üzerine kuracaksınız
ve steama girerken normal steamden değil
başlat>programlar>pacsteam'dan giricekseniz bu kadar..

~teŞekkÜrler~

Gayet güzel çalısıyor :)

ben bunu arıyordum çok teşekkürler allah razı olsun (Sabitlik Konu)

cok kotu anlatım ıgrenc.

cok kotu anlatım ıgrenc.
Msn'den Teamwiever girmedim diye böyle konusuyorsun sadece size yakışmayan davranışlar biz buraya sizler icin ücretli olan steamı bedava oynama şansını sunuyoruz yazık diyorum

Yorumlar için teşekkürler..

hLL la mert :D:D haLLettim !!! :D:D

Geri