Effortless English- FULL SET İNDİR (Ücretsiz-Free)

VOL 1 indiremedim, yardımcı olur musunuz????

Teşekkürler..

Üstad ellerine sağlık,
hemen indiriyorum.

Saygılar

boşlukları düzeltmeme rağmen indiremedim, linklerin içeriğine ulaşamıyorum. ne yapmalıyım?

arkadaslar part'lari acamayanlar part adresini kopyalayıp explorer da yeni sekme acip yapistirsinlar.tum partlar acılıyor sorun yok.

kolay gelsin

Ya ben Down bişey anlamadım.Nasıl indirecem bunu.ilk önce ne yapmam lazım.Aşama aşama anlatabilir misiniz.ingilizce yazıyor.nereye basacam bilmiyorum.linkin üstüne gelip tıklıyorum.ingilizce Down l diye yazıyo.daha sonra ne yapmalıyım.Yardımcı olur musunuz.Tşk ler linki paylaştığınız için.

teşekkürle dostum

yahu arkadaşlar indiren arkadaş varsa kargoyla ya da başka yolla gönderemezler mi ? çok ihtiyacım var bu sete. yardımcı olursanız sevinirim...

güzel paylaşım....

bu paylaşım için gerçekten teşekkür ederiz. yalnız bir problem var: vol 1 den sonra ki (vol 2 vol 3 vol 4 vol 5) kısımlar inmiyor. yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı acaba?

ilk kisimda hakikatten bir sikinti var ama ne olursa olsun hakikatten buyuk bir calisma, ellerine kollarina saglik

Samİmİ ve İÇten bİr demet teŞekkÜr,selamlar

dostum çok güzel bir çalışma ellerine sağlık

Gerçekten çok işe yarayacak. Emeğine sağlık.

teşekkürler ellerine sağlık ne zamandır arıyordum buna nasıl ulaşabilirim diye ve bu forum sitesine de sırf bu yüzden üye olmuştum ve benim aradığımdan daha fazlası varmış burda.... buna vesile olduğun için teşekkür ederim

Neolur şu linklere bidaha bakın. bazı liklerde sıkıntı var lütfen çok ihtiyacım var bu sete:SAllah senden razı olsun süpersin kardeşim.

kardeşim linkler bozuk lütfen sunları yenile ilk 2 3 5 7 8 bozuk giremiyorum indiremiyorum lütfen bi kontrol ediver sana zahmet.....

vol 1 deki 2,3,5 vb... hata veriyor güncel olmayan adres uyarısı bakabilirmisiniz?

kardeşim eline koluna yüreğine sağlık

Geri