Karışık Komik +18 Fıkralar.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Almeria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Lacoste!
Mısır'a gezmeye giden Temel ile Dursun'un kayığı Nil nehrinde batar.Tabii hünerlerini ortaya k...

Mısır'a gezmeye giden Temel ile Dursun'un kayığı Nil nehrinde batar.
Tabii hünerlerini ortaya koymanın tam zamanı gelmiştir. Şampiyonlar gibi yüzmeye başlarlar.

bir ara Temel kocaman bir nesnenin kendilerine doğru geldiğini
görür. Dev bir timsah iştahla onlara doğru yüzmektedir. Temel keyifle bağırır,

"Ula Dursun, işe bak, adamların kurtarma gemileri bile Lacoste!

Açıklanamaz Tesadüf
Ciftcinin biri komsu barda otumus deli gibi icerken arkadasi gelmis ve "Hey, bu guzel gunde niye sar...

Ciftcinin biri komsu barda otumus deli gibi icerken arkadasi
gelmis ve "Hey, bu guzel gunde niye sarhoslar gibi oturup icki iciyorsun ki?" demis..

Ciftci : Bazi seyler vardir ki aciklanamaz...
Adam : Bu kadar kotu olan sey ne?
Ciftci : Bugun oturmus bizim inegi sagiyordum. Kova tam dolmustu ki sol ayagiyla bir tekme atti ve kova devrildi.
Adam : Tamam ama buna bu kadar uzulmeye degmez...
Adam : Sonra ne oldu?
Ciftci : bende bir ip aldim ve sol ayagini yandaki direge bagladim...
Adam : Sonra ?
Ciftci : tekrar oturdum sagmaya devam ettim . Kova tam dolmustu
ki sag ayagiyla bir tekme daha atti ve kova yine devrildi.
Adam : Yine mi?
Adam : Sonra ?
Ciftci : bende baska bir ip alip sag ayagini da yandaki direge
bagladim. tekrar sagmaya basladim. tam kova dolmustu ki aptal inek bu kez de kuyruguyla bir kova sutu devirdi..
Adam : Hmmm...
Adam : Sonra ne yaptin peki?
Ciftci : bende baska bir ip aradim bulamiyinca da kemerimle inegin kuyrugunu tavana bagladim. ve tam o sirada pantolonum dustu ve
karim iceri girdi....

Bazi seyler vardir ki aciklanamaz...

Komünist Bayrağı
Rus devlet başkanı Brejnev Amerika'yı ziyaret ettiğinde Ford'un davetlisi olarak Beyaz sarayda d...

Rus devlet başkanı Brejnev Amerika'yı ziyaret ettiğinde Ford'un davetlisi olarak Beyaz sarayda davet edilmişti. Ziyaretin ertesi sabahı Ford Brejnev'e geceyi nasıl geçirdiğini sordu: Çok iyi uyudum ve ilginç bir rüya gördüm.

- Yaa ne gördünüz?
- Beyaz sarayda komünist bayrağının dalgalandığını gördüm.

Brejnev'in bu cevabına Ford karşılık vermedi. bir yıl sonra Ford'da Rusya'ya ziyarete gitti. Sabah olunca Brejnev ona nasıl uyuduğunu sordu. Ford: İyi uyudum ve ilginç bir rüya gördüm.

- Ne gördünüz?
- Kremlin'de komünist bayrağı dalgalanıyordu.

Brejnev pek memnun olmuştu. Ford devam etti:

- ama bayrakta acaip yazılar vardı.
- Ne yazıyordu ne yazıyordu?
- Vallahi okuyamadım zira yazılar Çince idi

Ekonomi Dersi
Banka hesaplari ile zihni allak bullak olmus bir adam, onsekiz yasindan küçük bir kiza tecavüz e...

Banka hesaplari ile zihni allak bullak olmus bir adam, onsekiz yasindan küçük bir kiza tecavüz etmek suçuyla mahkemeye çikartilir:
Yargiç sorar:
- Küçük bir kiza tecavüz etmeye utanmiyor musun?
Adam, piyasa ekonomisine uygun bir sekilde cevap verir:
- Sayin yargiç, düsünün bir kere sermayeniz var. Belli bir ise yatiriyorsunuz. Peki sermaye sonrasi kar payi var, ne yaparsiniz? Baska bir yere yatirim yaparsiniz. Olaya böyle bakin. ben de hesap açtirdim.
Yasli olan yargiç beyaz saçlarini oksar ve bagirir:
- Öyleyse mutlaka islemis faizin vardir. Dokuz ay on gün sonra alirsin kucagina.
Kiz lafa karisir:
- Yok, sayin yargiç, ben faizi düsürdüm.
Yargiç:
- bizim zamanimizda böyle rezil isler olmazdi, sirdas hesap açtirilirdi.
Kiz ile adam birlikte sorarlar:
- Peki, biz simdi ne yapacagiz?
Yargiç:
- Ne bileyim, ben yasli bir adamim. Bu davalari bile unuttum. bende hisse senedi bile kalmadi.
ve dava kapanir.

Yorgun Bisiklet
Adam, bir toplantida tanistigi genç, güzel ve saglikli dula sorar: - Hangi sporu seversiniz? - Bis...

Adam, bir toplantida tanistigi genç, güzel ve saglikli dula sorar:
- Hangi sporu seversiniz?
- Bisiklete bayilirim. Günde en az sekiz saat bisiklete binerim.
Bu söz üzerine adam takilir:
- Sekiz saat sonra bisikletiniz çok yorgun düser.
Kadin:
- Olabilir. Günde sekiz saat siz de bacaklarimin arasinda kalsaniz, yorgun düsmeyi birakin ölürsünüz.

Anan Güzelmi
Adamın birisi hayvanat bahçesinde dolaşırken gorilin kendisini dikkatle izledigini f...

Adamın birisi hayvanat bahçesinde dolaşırken gorilin kendisini dikkatle izledigini fark etti. Adam ne yapsa goril de aynısını
yapıyordu.

Adam zıpladı ,goril zıpladı. Adam karnına vurdu goril karnına vurdu.. Adam gözünü ovalayınca goril birden çıldırdı ve kafese yakın duran adama oyle bir pençe attı ki adamın kendisine gelmesi yarım saat aldı .

Adam ayılınca müdüre şikayete gitti, olayi anlattı, müdür ;
"kusura bakmayın, o dünyanın en iyi gorilidir ama gözünüzü
ovalamanız goril dilinde anan güzel mi dallama, demektir."

Adam açıklamayı kabullendi ama gene de olayı icine sindiremedi, hemen gidip bir markete , iki şapka , iki düdük, bir uzun sosis ve iki tane de kasap bıçağı aldı.

Gorilin kafesinin önüne gitti , bıçak, şapka ve düdüklerden birer tanesini kafesin icine attı . Goril her yaptığını yapacaktı ya ;
Şapkayı taktı , goril şapkayı taktı ; düdüğü çaldı , goril düdüğü çaldı, ıçağı havaya kaldırdı, goril bıçağı havaya kaldırdı,

adam fermuarını açtı ve orafa sakladığı sosisi bıçakla ikiye böldü.

Goril bir adama baktı, bir bıçağa baktı, bir bacaklarının arasına baktı ve bıçağı yere atıp gözünü ovalamaya başladı

Allahın Salağı!
Ahirette sorgu sirasini bekleyen iki adam birbirleriyle konusmaya baslar.-"sen nasil oldun?" diye so...

Ahirette sorgu sirasini bekleyen iki adam birbirleriyle konusmaya baslar.

-"sen nasil oldun?" diye sorar birinci adam otekine.

-"Donarak Öldum.."

-"Kotu bir olum olsa gerek..." der birinci adam

-"Donarak olmek nasil bir sey?"

-"Sey, baslangicta cok rahatsiz edici.." diye anlatmaya baslar ikinci adam."titremeye basliyorsun, butun el ve ayak parmaklarin agrimaya basliyor.ama sonrasi, olmek icin cok sakin bir yol. Vucudun uyusuyor,adeta bosluga surukleniyorsun, tipki uykuya dalmak gibi.. Peki ya sen?sen nasil oldun bakalim?"

-"Kalp krizi gecirdim" der birinci adam."karimin beni aldattigindan emindim.

bir gun ansizin beklenmedik bir saatte eve dondum, yatak odasina kostum.Karimi orada yapayalniz orgu orerken buldum.Sonra bodruma kostum ama kimseyi bulamadim. İkinci katta da kimse yoktu.Sonra hizla cati katina vardigimda kalp krizi beni buldu.Oraciga yigildim ve oldum.. aynen boyle.."İkinci adam basini sallar

-"Berbat birsey bu..." der

-"Allahın salağı! ..Sadece bir an mutfakta durup buzdolabina bakmayi akil edebilseydin simdi ikimiz de hayatta olacaktik!.."

Unix Admin
bir doktor, bir avukat ve bir bilgisayarci bir metres ya da bir es edinmenin iyi ve kotu yanlarini t...

bir doktor, bir avukat ve bir bilgisayarci bir metres ya da bir es edinmenin iyi ve kotu yanlarini tartisiyorlardi.

Avukat der ki:

-"Kesinlikle metres daha iyidir. Eger bir kariniz varsa ve bosanmak isterse, bir suru yasal problem cikar."

Doktor der:

-"bir karinizin olmasi daha iyidir cunku es bir tur guven duygusu verir ve stress duzeyinizi dusurur, bu da sagliginiz icin yararlidir."

Bilgisayarci der;

-"Ikiniz de yaniliyorsunuz. Hem metresiniz hem de kariniz olmali ki kariniz metresinizle ve metresiniz karinizla oldugunuzu dusundugunde siz rahat rahat bilgisayarla calisiyor olabilesiniz."

Belden Eğri
Adamın biri oğlunu evlendirmek istiyormuş ama oğlu bir türlü yanaşmıyormuş evlenmeye. ama a...

Adamın biri oğlunu evlendirmek istiyormuş ama oğlu bir türlü yanaşmıyormuş evlenmeye. ama adam bir gün oğlunu ikna etmeye çalışırken acı gerçeği öğrenmiş. oğlunun aleti çoook küçükmüş ve çaresi isviçredeymiş.

babaoğul doğruca isviçreye giderler ve doktor muayeneden sonra ülkenize dönün ve tüm erkek akrabalarınızın aletinden küçük parçalar kesin ve getirin demiş ben burada getirdiğiniz parçaları ekleyeceğim ve aletini büyüteceğim demiş.

baba oğul türkiyeden akrabalarından almışlar ve doktora tekrar gitmişler. ameliyatla aleti büyüyen çocuk evlenmiş ve gerdek gecesi doktora söve söve yatak odasından çıkmış.

babası noldu oğlum neden sövüyorsun demiş ve oğlu demişki babacığım herşey çok güzel çok iyi ama dedemden aldığımız parçayı doktor tam aletin ortasına denk getirmiş. Aletim kalktığı zaman belden eğri kalıyor ortası kalkmıyor demiş. :)

TuP Bebek
Cocuk -Babaa ben nasil dunayaya geldim ?Baba-Valla bizim cocugumuz olmuyordu, doktora gittik, Doktor...

Cocuk
-Babaa ben nasil dunayaya geldim ?
Baba
-Valla bizim cocugumuz olmuyordu, doktora gittik, Doktor ananimi zikti ne artik ne yaptiysa sen oldun.!!
Anne
-ay ne diyorsun sen kocacigim..!! sen tup bebeksin yavrucum dinleme sen babani,,!!

Şoförüm Bilir
Unlu bir bilim adami ozel otomobiliyle konferans vermeye giderken, uzun yillardir onunla calisan sof...

Unlu bir bilim adami ozel otomobiliyle konferans vermeye giderken, uzun yillardir onunla calisan soforu sikilarak bir teklifte bulunmus:

- sizin konferanslarinizi dinleye dinleye virgulune kadar ezberledim efendim, demis, ne olur izin verin bu konferansi da sizin yerinize ben vereyim..Bilim adami oneriyi kabul etmis. Sofor arka koltuga gecmis.

Bilim adami soforun sapkasini giyip one oturmus. Konferansin verilecegi salona varmislar. Sofor kursuye cikmis, hic teklemeden cok guzel bir konusma yapmis. ve sormus:

- Sorusu olan var mi?

Ulkenin ciddi bilim adamlarindan biri "var" demis ve oldukca zor bir soru sormus.

Sofor hic tereddut etmeden:

- Cok kolay bir soru bu, demis, soforum bile bilir. Gidip cagirayim, sizin sorunuzu o yanitlasin..ç

Bi De Modem Mi Alicaz?!!
-hanfendi ben internete baglanamiyorum.. (dns ayarlarina bakilir, telefon numarasi, kullanici ismi v...

-hanfendi ben internete baglanamiyorum..
(dns ayarlarina bakilir, telefon numarasi, kullanici ismi vs vs kontrol edilir bir sorun yoktur.)
- ee hala mi baglanamiicam ben?
-beyfendi modem ayarlarinizi kontrol edelim bir de..

-ama ben modem almadim ki?

-modem almadiniz mi? ama modem olmadan internete baglanmaniz teknik acidan mumkun degil.

-ohoo sizde a$tiniz artik cizgiyi karde$im, hem paket aldik hem her ay para oduyoruz bi de modem mi alicaz?!! bu ne acgozluluk biz kolay mi kazaniyoruz bu parayi!!

(cotaaaa telefon kapatma efekti) ve telefon yuzume kapatilir

Siz Bilirsiniz
-siyah ekran çıktı efendim-yazın kullanıcı adınızı-yazdım-parolanızı da girin-taman-gari...

-siyah ekran çıktı efendim
-yazın kullanıcı adınızı
-yazdım
-parolanızı da girin
-taman
-garip karekterler akmaya başladığında klavyeden f7 ye basın
-elimle mi?
-eee siz bilirsiniz

Laz Fm
Temel bir gün Natasayi tenha bir sokak arasinda sikistirir. Gögüslerini orasini burasini ovalamay...

Temel bir gün Natasayi tenha bir sokak arasinda sikistirir. Gögüslerini orasini burasini ovalamaya baslamis,

Natasa Temel'e;

-"sen ne yaptigini saniyorsun?" diye sorar.

Temel:

-"Hiç pen LazFM Radyo istasyonunu arayrum." der.

Natasa ofkelenir ve Temel'in alt bölgesine el atar..

-"Bu antenle LazFM'i biraz zor bulursun."

Genel Ev
Temel köyünde artik karnini doyuramaz hale gelmis ve tasi topragi altindir diye çikmis istanbul y...

Temel köyünde artik karnini doyuramaz hale gelmis ve tasi topragi altindir diye çikmis istanbul yollarina. İstanbul da is bulamamis ve tam dönmeye karar vermisken yolda asker arkadasina rastlamis.

"Ooo nbr.." falan salya sümük hasret giderdikten sora arkadasi sormus Temel;

-"Ne isin var istanbul'da?"

Temel de "Is pulmaya celdim ceri döneydum seni çördüm" demis. Arkadasi da Temel'e;

-"Ee, ben ne güne duruyorum.." deyip onu yaninda isine ***ürmüs. Adamin kerhanesi varmis, Temel'e burada pezevenklik teklif etmis. Temel hem para kazaniyor hem de bedava kari sikiyormus.Artik çook parasi olmus ve köyüne dönmüs.

Dursun sormus:

-"Nasil, istanbul'a bende gitmek istiyorum" demis.
Temel de :

-" Oo, süper hem para kazandim, hem de peles kari sittim" demis.

Dursun: -"nasil???"

Temel: -"sen istanbul'a cit, pi ceneleve cir, hacen peni Temel cönderdi de, bütün karilar sana beles verir" demis.

Dursun hemen atlayip istanbul'a gitmis. Dursun genelevi normal bir ev gibi saniyormus. Otogardan inmis önüne çikan ilk eve girmis, kapiyi çalmis. Bi kari açmis kapiyi ve direkt;

-"Peni Temel cönderdi, sikecegum seni" demis.

Kadin: "sen ne diyosun pis sapikkkk.." diye bagirmis ve içeriden kocasi gelmis, bizim Dursun'u bir güzel sitmis.

Dursun yolda yürüyomus, bir yandan da küfür ediyormus..
-"Ulan ****** Temel, senin yüzünden ***ü kaybettik, serefsiz.." falan derken;
-"Zartttt.." bir fren sesi.

Soför çikmis cama :
-"Ula *** veren önüne baksana" demis.
Dursun da:
-"Uyyyyyyyyy da, koca sehirde bi cöt verdik, duymayan kalmamis"

Monitorum Macintosh
-alo iyi gunler-nasil yardimci olabilirim?-ben internete giremiyorum-ne i$letim sistemi kullaniyorsu...

-alo iyi gunler
-nasil yardimci olabilirim?
-ben internete giremiyorum
-ne i$letim sistemi kullaniyorsunuz?
-33.600
-hayir beyefendi o modeminizin hizi..
-aa emin misiniz?
-$oyle soriim bilgisayari actiginiz zaman sol alt ko$ede start butonu var mi?
-evet ama ona basinca bi suru ba$ka $ey cikiyo bi dakka sayicam.. (15 dakika boyunca run, help vs vs diye sayiklar)
-tamam efendim startin olmasi yeterli sordugum soru icin..
- ee ne kullaniyo mu$um?
-windows i$letim sistemi kullaniyorsunuz.
-ama monitorum macintosh?
-peki..

Fantezi
Temel "ben tam yüz çesit seks fantazisi bilurum" demis.-"Üsteluk hepsine numara vermisim" deyince...

Temel "ben tam yüz çesit seks fantazisi bilurum" demis.

-"Üsteluk hepsine numara vermisim" deyince arkadaslari sormuslar:

-"Kadin altta, erkek üstte kaç numarali fantazi?"

Temel cevaplamis:

-"Uyy da ,etti bununla yuzbir!.."

Gençlik Suyu
Temel bi gün eve giderken komsusu Cemalla Emineye rastlasarak selamlasmislar.Tabi Temel dayanamayar...

Temel bi gün eve giderken komsusu Cemalla Emineye rastlasarak selamlasmislar.Tabi Temel dayanamayarak sormus.

-"Nereye gidiyorsun?"

-"Tatile gidiyoruz, orda gençlik suyu varmis, ondan içip genç olucaz."

Temel hemen adresi istemis.O da ertesi gün yola çikmis, gitmis sudan 2 yudum içmis, 18 yasindakini halini almis. Sonra evin yolunu tutmus. Kapiyi tiklamis Fadime kapiyi açmis.

-"Buyur evladim ne istedin?" demis

-"La ne demek ne istedin beni tanimadin mi?" demis.

Fadime de saskinlikla "sen kimsin?" demis.

-"ben Temel" demis.

-"La temel saha ne oldi?" demis fadime.

Temel

-"ben falanci yerde gençlik suyu vardi gittim ondan içtim" demis.Tabi Temel o gece Fadimeyi alak bullak etmis. bi alttan bi üstten Fadimenin iflagiin kesmis.Fadime hemen ertesi gün kalktigi gibi gitmis gençlik suyunun oldugu yere sudan 3 yudum içmis, 1 yasindaki kiz çoçugunu halini almis.Gitmis kapiyi çalmis temel kapiyi açmis bi bakmis bi tane 1 yasinda kiz çoçugu.

-"Buyur çoçugum demis ne istedin?"

-"Temel beni tanimadin mi?" demis.

-"sen kimsin?" demis Temel.

-"ben" demis Fadime.

-"Ne oldi ee kari saha" demis.

-"Gençlik suyundan 3 yudum içtim bu hale geldim."

-"Be pok yiyenin karisi. 3 yudum daha içseydin ananinkine geri gitseydin bari..!!"

Internet.
-alo iyi gunler ben internete giremiyorum. (yine butun ayarlar kontrol edilir her$ey sorunsuzdur. )-...

-alo iyi gunler ben internete giremiyorum.
(yine butun ayarlar kontrol edilir her$ey sorunsuzdur. )
-bir sorun gorunmuyor tam olarak ne hata mesaji aldiginizi ogrenebilir miyim?
-www.internet.com yaziyorum ama ordan bi yere gidemiyorum.
-anladim... bi dakika sizi ba$ka bir arkada$ima bagliyorum o daha iyi yardimci olabilir.

İki Kişi Çağır
Temel ile Fadime evlenmişler ve gerdeğe gireceklermiş ama Temel o işin nasıl yapılacağını b...

Temel ile Fadime evlenmişler ve gerdeğe gireceklermiş ama Temel o işin nasıl yapılacağını bilmiyormuş ve babasına sormus;

-"Puba pen pu işi nasul yapaçağum söyler misun?"

Babası da;
-"Ula uşağum, Fadime ne yapaysa senda aynisini yap.." demiş.

Fadime odaya girmiş ve Temel'de girmiş, Fadime soyunmaya başlamış ve Temel'de soyunmuş ve yatağa uzanmış.

Fadime sırt üstü yatmış, bacaklarını sonuna kadar açmış, Temel'de aynısını yapıp bacaklarını açmış.

Bunu gören Fadime Temel'e dönüp;

-"Ula Temel, oldi olacak dişardan iki kişi çağırta sitsinler bizi.."

Geri