salak burakla kafasına göre takılan ramco bizim kimseden korkumuz yok haa kötümü ezdiniz tamam SS koyun bizde boş değiliz bizdede çok ss var noğuldu oyundayekn attın mı id pw ? yada çıkınca attın mı id pw ? Seni geçtim hanginiz attınız sonra bana gelipte yenilgisi yok demicen adam gibi oyununu oynasaydınız zaten id pw verirdiniz ayıkıyomusun hani senin biraz ağır basıyor ya

Şimdi bana kalkıp laf yetiştirme varsa bi güvenceniz düzgünce açmadan gelirsiniz lan sizin kadar korkağını görmedim Cs experts denilince hile geliyo direjk aklınıza aman maçlara bizim karşımıza hilelesiz gelmeyin ALLAH çarpar

Hile değilim dicen demi olum crespo dan veriyorum en kötü örnek nasıl izlediğni ben değil herkez görmüştür sizin clanda varsa sizden ne hayır gelirki Saz arkaşaları KİNqiz diye geçinme siz anca küçük kutayınkinin Kingi olabilirsiniz

Haa bu arada 1 kişide yazmış GDR lerle maç atamıyolar korkuyolar bidaha sölüyüm biz kimseden korkmayız önümüze kaç tane qh çıktı yendik geçtik genede küfür etmedik ama onların sw sine ben girsem anaında AİM ,cross kayıyo ardından tsay la küfür bumu kardeşlik.. BEn bizim clan ko nun en sağlam clanı da demiyorum ama clanıma güveniyorum şu şartlar altında bakarsak EVET en sağlam şuanda biziz bunu kafana takmaya gerek yok çünkü bunu kafana yerleştir

Hangi adamımızın pc sine giriceksen ben sana hemen id pw veriyim

sizi gidi kinqler abileri ellemeyin bunlar kinq

Ben KUTAY bu arada sölüceklerim bu kadar fazla girmiyorum bu yazdıklarımıda inanmazsanız ss leride var

RAmçomusun nesin senin gibi millete kutaya junbot mudur nedir ondan attım deme sen kaç kuruşluk insansında ben senle konuşup onu alıcam hadi qq

A.E.O Cs Expert`s & kTy <Dg> `C
Cs Expert`s & kTy <Dg> `C
Cs Expert`s & kTy <Dg> `C