kıngofcs nin en saqLam Clan`ı hAnqisi ????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

Reisso6o6

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Reisso6o6
,kıngofcs nin en saqLam Clan`ı hAnqisi ????

1:)GDR || Clan
2:)KRONOS ||
3:) -fAbLe ||
4:) ARMYS ``
5:)quild wars
6:)La Fontaine
7:)The DueLL
8:)ex

Bana Göre kuTay abilerin Clan ama burda ARMYS`` te Sağlam :)

wily clanı da saglamdır ama cs expertleride unutmayalım

Kingofda sağlam clan mı var alayı gehe :)

Ama hakkını yemeyelim bileğiyle kasanlarda var :)

mesale bn bılek kasmıom sıze yemın olsun suana kadar hıc ama hıc hıle kullanmadım

Bizim Clan Nerde La RuizonSha :)

Bizim cLan nerDe ooo :D Cs Expert``s

Cs Expert``s

armys gh Lem heLe heLe standart a,İM akıyoo adamda yedıremedıkce ban atıyolar habıreee kınq gormeye tahamullerı yokk ancak banlamayı dusunurLer sserverıde dagıtmısLarr ıyı yapmısLarr aqa herkese ban atarsaaa oLacagıı buu

bence yazmamıssın ama Cs Expert`s & kutay ın cLanı bana gore.

cs experts yazsaydın.

Cs experts vs GDR olsa Her türlü GDR alır zaten maç atmaya korkuyolar diye biliyorum GDR lerle :)

GDR ? Adam kendi sw sinde açıp yardırıyor.
Belki Cs Experts olabilir...

bence GDR CLAN EN SAGLAM

Cs Expert`s & Akar hani ;)

Cs Expert`s & :):):):) yanlış hatırlamıorsan bunları baya bi kötü ezmiştik :) -wiL`y cLan akar.... yenilgi yok ..

-wiLy aKAR aLEm bakr Tw ıster come bakaR :) :)

salak burakla kafasına göre takılan ramco bizim kimseden korkumuz yok haa kötümü ezdiniz tamam SS koyun bizde boş değiliz bizdede çok ss var noğuldu oyundayekn attın mı id pw ? yada çıkınca attın mı id pw ? Seni geçtim hanginiz attınız sonra bana gelipte yenilgisi yok demicen adam gibi oyununu oynasaydınız zaten id pw verirdiniz ayıkıyomusun hani senin biraz ağır basıyor ya ;) Şimdi bana kalkıp laf yetiştirme varsa bi güvenceniz düzgünce açmadan gelirsiniz lan sizin kadar korkağını görmedim Cs experts denilince hile geliyo direjk aklınıza aman maçlara bizim karşımıza hilelesiz gelmeyin ALLAH çarpar ;) Hile değilim dicen demi olum crespo dan veriyorum en kötü örnek nasıl izlediğni ben değil herkez görmüştür sizin clanda varsa sizden ne hayır gelirki Saz arkaşaları KİNqiz diye geçinme siz anca küçük kutayınkinin Kingi olabilirsiniz ;) Haa bu arada 1 kişide yazmış GDR lerle maç atamıyolar korkuyolar bidaha sölüyüm biz kimseden korkmayız önümüze kaç tane qh çıktı yendik geçtik genede küfür etmedik ama onların sw sine ben girsem anaında AİM ,cross kayıyo ardından tsay la küfür bumu kardeşlik.. BEn bizim clan ko nun en sağlam clanı da demiyorum ama clanıma güveniyorum şu şartlar altında bakarsak EVET en sağlam şuanda biziz bunu kafana takmaya gerek yok çünkü bunu kafana yerleştir :) Hangi adamımızın pc sine giriceksen ben sana hemen id pw veriyim ;) sizi gidi kinqler abileri ellemeyin bunlar kinq :) Ben KUTAY bu arada sölüceklerim bu kadar fazla girmiyorum bu yazdıklarımıda inanmazsanız ss leride var ;) RAmçomusun nesin senin gibi millete kutaya junbot mudur nedir ondan attım deme sen kaç kuruşluk insansında ben senle konuşup onu alıcam hadi qq ;) A.E.O Cs Expert`s & kTy <Dg> `C
Cs Expert`s & kTy <Dg> `C
Cs Expert`s & kTy <Dg> `C

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri