Netbilgini 'nden Clan Kursanız Kimleri Alırdınız ??

[quote="-`DonnaioLo.`` t|]haruunnnnnnnnnnncuğumu alrrrrrrırdım sonracığımaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa övünçççççççç sonraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa denizz var tabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sonraaaaa sercaaaaaaaaaannn ama gost kullananıııııııııııııııııııııııı sonraaaaaaaaaaaaaaa tabikideeeeeeeeeeeeeeee.. kendimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yuuuuuuuppppppppppppiiiiiii[/QUOTE]

ya donalyo teka ne adamsın :D

kA * cLan reaLi oLsun bana aLayına qidiyoduk cünkü ;) Tam Bir Kadro oLmu$tuk Herkes nerde napacaqını biLiyodu kimin nerde ne yapcaqınıda biLiyoduk we bu yüzden tam bir teamdık ;)

Bizi alan yok zaten :) Emre haklı clandaki herkez online olsaydı böyle şeyler olmıcaktı.Ve ufak tartışmalar.

terroriz3 > ~ mmAAddrrjjdd.` AKIYOR BU ÇOCUK :)

bitek clairvoyance gerisi cfg master & nadir amcasının 1 numaralı üyesi

xd 5oo tane cefege kullandım cfglerimin çoğunda white wall bilem yok :d tüneli zarzor görüyorum ;)

Requested-TR ~ outLaw.`` ~ -disp0se` ~ Jaden ~ `` ~Rashbanq .^ = 5 Hazir :D

Kendi kendime yeterim Allah'a şükür. :D

Şimdi kurcaksanız kuralım :)

disp0se amca oglu :D

Fuat kardeşime teşekkürleri:]

Ben , z1rt,anxious,Dync | x , qio , Jaden , Madrjd , Fuat <3 2 kişi daha alırdım alayına akardık :]

Jaden demeyin Allah aşkına adam kendisi ghost olduğunu söyledi.

Tevez ,uan tr, rejuav ,akanza ukanza,bide kendim :)

Ben Clana Pompacıbehçet diye bi herif var full pompalı alıo :D Sonra Esterqon Ghost varya O Yüzden Sonra Ka Teamdaki Cd Hackcilerden alırdım qweqwe :)

Ben Clana Pompacıbehçet diye bi herif var full pompalı alıo :D Sonra Esterqon Ghost varya O Yüzden Sonra Ka Teamdaki Cd Hackcilerden alırdım qweqwe :)
Sen kendi Takımına bakmıyorsun hiç galiba

By-Burc-X [ Real ]

RahatS1z < Dg > Ali.

Clariovanyoce > Muratcan

Fredore > esat

qioVinco Tk < ibo

~ [X]-Lov3 ~ < Soner :)

Bizi Sattınya La Knka Helal Olsun Valla Diyecek Bİşey BUlamıyorum.

Neon Ne dion Lan akıllı dur 20-5 Aklını aLdım !

-mo[N]arque- <a1m> , Rjukhwa, FLu[X]`, kloe , badboy[SeDo], London Work it Out, Elfida, Bi$kuit Senoynayı ipe dizerdik ;) OKBY

20-5 yapabiliyormuydun valla büyük başarı qwewqe

Çoq İstiyosan Gel sanada yapayım

Geri