Şair ve Yazarlardan, kesitler.

Artık kararmaz gecelerin. Bir daha yaşlar akmaz gözünden.
Sabahların gecikmez.
Kim bilir ağladığın günlere gülersin.
Bir defa öldün ya zamanında? Bir daha ölmezsin.
can yücel

bana ait olmayan cesetleriyaktım bütün gece
küllerini savurdum dans ettim
ay kaydı yıldızlar gülüştü pervasızca
ve saçlarımdan bir demet düştü suya
aldım öptüm gözbebeklerinden
cazibesini yitirmiş bir kadındın sen
seni ben güzel yaptım

Gelir gibi yapıp köşeden 'U' dönüşü yapıyor mutluluk. Bir türlü mutlu olamadık bizde, ama hala U/mutluyuz . "Sunay AKIN"

Soru işaretleri gereksizdir.Çünkü hemen her cümle yanıtı olmayan bir sorudur. tezer özlü

ait değil, emanet olduğumun farkındaydım.anneanneleri tarafından büyütülen çocuklar emanet olma duygusunu kirli bir mendil gibi taşırlar ceplerinde.bir gün gelecek alıp ***ürecektir onları ya anneleri ya babaları.gelmezler ise şayet, emanet olarak kalmayı sürdüreceklerdir bu alemde.bu da demektir ki, ben aslında hep şi...mdilik buradayım.aradan yıllar geçse de, şimdilik dugusundan kurtulmayı hiç başaramadım... Elif Şafak \ Med-Cezir

Rüzgarın fırtınaya dönüşmesi gibi
Fırtınanın camı çerçeveyi indirmesi gibi
Hayatına yönelik bombalı bir saldırı gibi
Geriye çekilirken herkesi öldürmek gibi sevmiştim Seni !..
(K.İskender)

Suçu benim üstüme at: Zamanlama hatası derim.
Suçu benim üstüme at: Batık gemilerin de bir rotası olduğunu saklarım.
Suçu benim üstüme at: Taşa inanan bir tanrı parçasıydı derim.
Suçu benim üstüme at: Aşk değildi o;
...Yalnızca bir isim benzerliğiydi diye söylenirim.
... (k.İskender)

Bu yaşam her hastası yatak değiştirme saplantısına kapılmış bir hastanedir.......CHARLES BAUDELAİRE

Her akşam işçi babasından bisiklet bekleyen ÇOCUK edasıyla bekledim gelmeyişini...

(Mehmet Ali KORKMAZ/Bekleyiş)

Sevdalın şu dağı del dese koşar delersin..İş Allah'a geldimi gücün yok sendelersin! N.F.K

Öyle bir zamanına geldim ki yaşamın, Ölüme erken sevgiye geç / Yine gecikmişim bağışla sevgilim, Sevgiye on kala, ölüme beş !! Aziz Nesin

daha nen olayım

yayılın çimenlerin üzerine...er veya geç...çimenler yayılacak üzerinize....
can dündar

‎"Ayrı kaldık, ayrılık aldık,ayrılık verdik,apayrı iki insandık, apaçık ortada kaldık.."

" ve ben Sende hiçbir şeydim, Sen bende her şeyken."

Senin, sana rağmen bir yüzün var
herkesin ilk aşkına benzeyen
beklemek kadar acı,
anlamak kadar zor
nedensiz ölümlerin suskunluğu gibi
...yok karşılığı yüzünün.......Cezmi Ersöz

Kim beni sevse bu sevgide önce kendi yaralarını onarmaya çalışıyor. Sevgi bir eliyle çağırıyor, korku iki eliyle itiyor...

Eğer
önündeki kapılar bir daha yüzüne kapanacak olursa, hayatının sona
ermediğini düşün. Sona eren şey yalnızca hayatlarının birincisidir ve
diğeri başlamak üzere sabırsızlanmaktadır.

Bana ait ne varsa hepsi seni korkutuyor sana ait ne varsaHiçbiri benim değilBelki ölmek hakkımı kullanıyorumBelki gelmem gelemem 5 dakika bekle git ...

Ağlamayacaksın! Ağlamak, iki kirpik arasına kurşun sıkmak gibidir! Uzun uzun yürümektir ağlamak; Ağlamak eğer okuma-yazma’n yoksa sahicidir!...

Küçük İskender

Geri