Şair ve Yazarlardan, kesitler.

Nefret ettiğim bir şey varsa, o da insanların kendinizi berbat hissettiğinizi bildikleri halde neşeyle hatırınızı sorup iyiyim demenizi beklemeleridir...

Kadnın yuzu degil elleri belli edermiş yaşadklarnın toplamnı. Büyümek boyle biseymis dmek; kaçamıyormussun hiçbir yere ve hayrt edyormussun ellerne

İki rayı gibiyiz
bir tren yolunun
yakın olması
neyi değiştirir
son istasyonun
...

‎'Geçmiş' dedim dudagımın arasndan. 'Hayır' dedi Kardeşim 'Kanıyor baksana'

yürek nakliyesi, organ naklinden farklı bir prosedüre sahiptir. elden teslim edilir, bağlayıcı metni ise gözlerle imzalanır. muhataplar aşkın hükümlerini tam olarak

tek göz odalı tımarhanemde sana verebileceğim bir armağan olarak yalnızca özgürlüğüm vardı. yalnızcaydı biraz işte, bilmem kabul eder miydin?

Neden hayatında biri yok diye soranlara :Hani bazen durakta belli bir otobüsü beklersiniz ya on dakika,on beş dakika,yirmi dakika beklersiniz gelmez..Bu arada başka alternatiflerde geçer ama binmezsiniz. Nede olsa "beklemişsinizdir o kadar" boşa gitsin istemezsiniz..Sormayın artık bana.! Herhangi biriyle değil,beklediğ...ime “değecek” olanla devam etmeliyim bu yola!
Can Yücel

İnsan ya hayrandır sana ya düşman. Ya hiç yokmuşsun gibi unutulursun ya bir dakika bile çıkmazsın akıldan...

Kağıda dokunan kalem, kibritten daha çok yangın çıkarır.

Seninle artık eskisi gibi olamayız, yaşananların üstünden cok zaman geçti " dedi... "Sadece zaman mıydı ÜZERİNDEN GEÇEN dedim ?
Sus'tu .."

Değer Verdiğin İnsanların Verdiğin Değere Layık Olmadıklarını Anlarsan Sen Üzülme Bırak Layık Olamadıkları İçin Onlar Üzülsün

En insani davranış, bir insanın utanılacak duruma düşmesini önlemektir...

Bakma Sen Benim Bu Kadar Hüzünlü Şeyler Yazdığıma, Ben Çok Gülerim...Ve Ben Gülerken Hiç Kimse Yalan Olduğunu Anlayamaz ..!

Sen de yalan çıktın... Yalan'cık'tın... Koccaman bir yalan'cık'tın ama sonuna "cık" eklenmeyecek kadar çok acıttın.
*İrfan Gürkan Çelebi- Al yastığımdan kokunu

belkide hayat, onun karşımıza çıkardıklarıyla iyi geçinmek oyunuydu. bize sunduklarını elimizin tersiyle geri çevirmemek sanatıydı.

bu işte bir yalnızlık var - tuna kiremitçi

Eski acılara bakıp da küsme sevdalara/Gavura kızıp da oruç bozulmaz.!/Sök at kafandan acaba'ları.!/BİR KEMİK AYNI YERDEN İKİ DEFA KIRILMAZ Can YÜCEL

Bir nedeni yok,yalnızca öptüm.
Küçük İskender~Karanlıkta herkes biraz zencidir

-Ağlama ne olur, yanaklarına güneşler ekeyim. Ağlama!
-Hayır ağlamıyorum. Su gibi gidip su gibi gelsin diye, sevdamı uğurluyorum yalnızca…

alnı özlemle dağınık bir akşam getirdim sana.

sar, büyüt ellerinle konuk et sıcaklığına;

konuk et, kanatları kanatılmış kuşlar getirdim sana...
...

İki çocuk
rahatlıkla oturduğumuz
kapının eşiğine
kendi başıma zor sığıyorum bugün...
büyüdükçe insan
......yalnız mı kalıyor ne?

Geri