Şair ve Yazarlardan, kesitler.

Bir insani sevmek mumkun mu sence?
-iyi tanimadiginiz biri ise belki. ben insanlari pencereden seyretmeyi severim. " Charles Bukowski

Onun güzelliğini herkes görüyorsa o bence az güzeldir.Herkes biliyorsa o bence hiç güzel değildir.
Onun güzelliğini yalnız ben görüyorsam bu SEVGİdir.
Yalnız ben biliyorsam bu AŞKtır.
Hiç kimse görmüyorsa bu YALNIZLIKtır
özdemir asaf

Vicdanı tertemizdi, çünkü hiç kullanmamıştı..

Umrumdan taşıyor zamansızlığım. İsmin içimde titriyor, sesin sesime düşüyor; ses veriyorum...
Oysa sen en sağır yarasın

herkes kırılamaz ipince bir dal olmak gerekir kırılmak için ama dünya kütüklerin...ağlayamaz herkes ağlayabilecek kadar büyümek gerekir dünya ise küçüklerin...sevemez herkes bir orman olmak gerekir sevmek için bak ki dünya çöllerin...YILMAZ ODABAŞI

artık ayrıldık ,aşkımız bir rüzgar gibi geçti! aşkımız bir günahtı, ve bir yaz günü bitti!..

‎'PLatonik aşk , bir hayaLe aşık oLmaktır . gördüğünLe , sandığın yer değiştirir . Uzaktaki büyür gözünde ve yakLaştıkça küçüLür , kayboLur ..'

Cem YıLmaz Turan .. Benim MemLeketim Senin KaLbin

Eğer bakmayı bilirsen gözlerin sana oyun etmez, dosdoğru görürsün. İçte
saklı olanı, acıtanı kanatanı görürsün. O vakit anlarsın ki o dediğin sensin,
seyrettiğin kendi bedenin, kendi suretin; ağladığın kendi acıların.

bir kalbin içinde ne taşındığını asla bilemezsin. kırmadan önce iyi düşün; belki de içindeki sensin...(k.i)

Seni seviyorum” sözcüğü dilimin ucunu ısırırken her konuşmamızda boş yere saatlerce havadan sudan söz etmek.
CAN YÜCEL

Bir gün bu hayatı bırakıp giderken, sadece mutluluk olmalı yüzümüzde,
birbirimizi sevmenin gururu olmalı "herşeyde"....

Yani şimdi gözLeri sana benzeyen bir kızım olmayacak mı?
ne yani şimdi başkalarımı sevecek seni?

...

K.t

Ve bir yazar aşk yazmışsa sayfalara, kelimeleri daha mı anlaşılır okunur? Kahraman Tazeoğlu

Bu gece usulca kayan mutsuz yıldıza aldandı, zaman sözünü tutmadı.Olmadı... Kahraman Tazeoğlu "

Hani sen sevdiğini yarı yolda bırakacak kadar yüreksiz değildin...
Düşmemeyi öğretecektin..
nerdesin...nerdesin...
...
{ kahraman tazeoğlu }

insanların kötü olduklarını görmek beni şaşırtmıyor, ama bu yüzden hiç utanmadıklarını görünce hayretler içinde kalıyorum.
goethe

Özledin, içtin, ağladın, güldün, şarkılar söyledin, düşündün, şiirler yazdın. 'Peki o ne yaptı?' deme. Herkes kendinden sorumludur aşkta."

[IMG]http://img03.blogcu.com/images...d019c6a59bd3736307154fe7_1276672612.jpg[/IMG]
Jölelerdi saçlarını. Hiç görmediğim, bilmediğim parlaklıkta bir jöle. "Başka biri mi var?" diye sorardım usulca. Cevaplamazdı beni. Eğilir, kasetlere bakar ve hep aynı şarkıya uzanırdı... Başkalarının gölgesinde tüketmekle tutku arasında ben, Leyla’ ya Mecnun, Mecnun’a Leyla olan joker bir aşık gibi kalırdım. "Boşalmak mı güzel, dolmak mı?" diye düşünen bir bardak su gibi kalırdım. Kapıyı çarpmadan çıkardı evden.
[küçük İskender]

Geri