Süper FıkraLar

Temel'in karısı domuz gribine yakalanmış hastaneye kaldırılmış. Aradan geçen zaman
içinde karısı hastalıktan kurtulmuş. Geçmiş olsun ziyaretine gelen Dursun Temel'e sormuş
-- Karin nasil oldi Temel
virgs.gif
tamamen iyuleştumi?
Temel kafasını iki yana salayarak
-- Grip geçtu da
virgs.gif
domuzluk devam ediiyor...

Temel ölümcül bir hastalığa yakalanmış. Karısı fadimeye sorar
-Fadime
virgs.gif
ben ölünce yeniden evlenecekmisin ? Fadime de

Temel üzülmesin diye evet cevabını verir.
Bunun üzerine Temel
-Onu benim kadar sevecekmisin ?
-(ağlayarak) Evet
-Onu eve alacakmısın ?
-Evet
-Ona güzel yemekler yapacakmısın ?
-Evet Temel'im....
-Ona sarımsaklı yoğurtlu mantı da yapacakmısın ?
-O SEVMEZ.:D:lol::thumbup:

Temel gunun birinde istanbuldan koyune kahkahalar icinde geri donuyormus bunu duyan koyluler temel neden guldugunu sormuslar Temelde otobus soforunu kazikladigini soylemis koyluler nasil ya diye sormuslar. temel demiski: istanbulda gidis-gelis bileti aldim; su anda geldim fakat geri gitmeyecegim:D:D:D

Issız bir adada 3 erkek mahsur kalırlar. Adadan kurtulmanın yollarını ararlarken
virgs.gif
cinli bir şişe bulurlar…

Şişeyi incelerlerken içinden cin çıkar.

Cin 3 erkeğe der ki:
”Dileyin benden ne dilerseniz. Ne dilerseniz yerine gelecektir. Sadece bir dilek dileme hakkınız var”

Birinci erkeğe sorar:
”Senin dileğin nedir? Ne istersin?”

Erkek cevap verir: ”Şimdikinden 100 kat daha zeki olmak istiyorum”

Cin Sözünü yerine getirir ve erkek 100 kat daha zeki olur. Hemen orada ki ağaçlardan bir şekilde kayık yapar ve adadan kurtulur.

İkici erkeğe sorar: ‘
‘Senin dileğin nedir? Ne istersin?”

İkinci erkek cevap verir: ”Şimdikinden 1.000 kat daha zeki olmak istiyorum”

Cin sözünü yerine getirir ve erkek 1.000 kat daha zeki olur. Hemen oradaki ağaçlardan bir şekilde motorlu bir deniz vasıtası yapar ve adadan kurtulur.

Sıra gelir üçüncü erkeğe. Cin sorar:
”Senin dileğin nedir? Ne istersin?”

Üçüncü erkek cevap verir: ”Şimdikinden 10.000 kat daha zeki olmak istiyorum.”

Cin sözünü yerine getirir ve o da bayan olur…
biggrin.gif

Adamın birinin evinde yangın çıkmış. Komşuları yardıma koşmayıp olayı seyretmeye başlayınca iş başa düşmüş.. İlk önce oğlunu yangının içerisinden çıkarıp dışarda beklemesini söylemiş. Dalmış tekrar duman ve ateşin içerisine
virgs.gif
kızını çıkartmış dışarıya. Sonra karısını
virgs.gif
sonra köpeği ve kedisini. Daha sonra dışarı hiçbir şey getirmeden 3 kere daha içeri girmiş çıkmış. Onu seyreden komşularından biri sormuş: - Niçin yanan eve girip çıkıyorsun dışarı hiçbir şey getirmiyorsun?" diye. - "Kayinvalidem içeride!" demiş adam; "arada bir girip çeviriyorum!".:D

Nezaket dersi veren öğretmen öğrencilerine ; çok lüks bir lokantada harika bir kızla yemek yiyorsunuz fakat o sırada çişiniz geldi bu durumda kız arkadaşınıza ne deyipte izin istersiniz diye sordu . Öğrencilerden biri lafı dolandırmadan direk çişim geldi gitmem gerek derim demiş . Öğretmen çok ayıp olmaz öyle şey demiş . Başka bir öğrenci özür dilerim ama tuvalete kadar gitmem gerek derim demiş . Öğretmen daha memnun olmuştur ama yine de yeterli gelmemiştir . Arka sıralardan fırlama bir öğrenci ayağa kalkıp gözlerini kısar karizmatik bir bakışla bebeğim benim vefakar bir dostumla tokalaşmam gerekiyor
virgs.gif
hemen dönerim
virgs.gif
hem bakarsın gecenin ilerleyen saatlerinde seni de tanıştırırım demiş …

Öğretmen öğrencilere soru soruyor: - \"Ağaçta 7 kuş var. Avcı ateş ediyor
virgs.gif
3 tanesini vuruyor. Ağaçta kaç kuş kaldı?\" Biri cevap veriyor: - \"4 kuş kalır.\" Başka bir çocuk da hemen atılır: - \"Hayır öğretmenim ateş edince bütün kuşlar uçar
virgs.gif
ağaçta hiç kuş kalmaz...\" Öğretmen bunun üzerine: - \"Cevap yanlış ama stilini sevdim\"
virgs.gif
der. Çocuk buna karşılık verir: - - \"Öğretmenim
virgs.gif
ben de bir soru sormak istiyorum... Karşıdan 3 bayan geliyor
virgs.gif
ellerinde dondurma var. Biri yalayarak yiyor
virgs.gif
biri emerek
virgs.gif
biri de ısırarak... Bu bayanlardan hangisi evlidir?\" Öğretmen düşünüyor
virgs.gif
düşünüyor... - \"Emerek yiyen evlidir\"
virgs.gif
diyor... Çocuk cevap veriyor: - \"Hayır öğretmenim
virgs.gif
parmağında alyansı olan... Ama ben de sizin stilinizi sevdim..\"

Nasa uzay üssünde yeni bir deneme yapılıyormuş. Gönüllü başvuranlar arasından Temel
virgs.gif
astronot adayı olarak seçilmiş. Ön elemede oldukça sıkı testleri geçen Temel; 3 aylik ikinci bir eğitim ile iyi bir astronot olabilmiş. Beklenen an gelmiş ve Temel bir maymunla birlikte uzay mekiğine binerek havalanmış. Atmosfer aşıldıktan sonra Temel'in ilk işi; kendisine sıkı sıkıya söylenildiği gibi zarfları açıp maymunun ve kendisinin görev kartlarını okumak olmuş. Maymunun görevleri: "Yerküre ile bağlantıyı sürekli kontrol altında tutmak; her 2 saatte bir yörüngedeki sapmaları ayarlamak; füze içindeki hava basıncı
virgs.gif
ısı
virgs.gif
iletkenlik değerlerini aşağıya bildirmek; yakıt harcamasını ve motorların sırasını belirlemek..." diye devam ederken; okumaktan sıkılan Temel
virgs.gif
kendi görev kartını açmış : "Maymunu iyi besle!"
img-blush2.gif

Modern bir hapishaneyi gezen gazeteci çığlıkların geldiği bir odanın önünde durdu: “bu çığlık da ne?”…
hapishane yetkilisi:
“burası elektirikli sandalye odası.
bir zenciyi idam ediyoruz.”
-peki niye çığlık atıyor
-eletirikler kesildide mumla idare ediyor.:D

Genç kız dükkana girer ve sırnaşık tezgahtara sorar ; şu kurdelanın metresi kaça ? Sırnaşık tezgahtar yılışarak cevaplar bir öpücük tatlı bayan . Genç kız o zaman 10 metre alayım der . Sırnaşık tezgahtar heyecanlanarak hızlı hızlı sarar kurdelayı teslim eder ve kızın yüzüne bakmaya başlar . Genç kız teşekkür ederim der ve arkasında duran yaşlı bayanı işaret ederek hesabı babaannem ödeyecek der

[FONT=Century ***hic]Adam bir gün eve gelir adam ev halkına şöyle der :
size bir iyi bi kötü haberim var
ev halkı ilk önce iyi haberi dinlemek ister adam patronum maaşımı 1 milyardan 3 milyar yaptı der ev halkı sevinçten havalara uçar şarkılar söylerler sıra kötü habere gelir adam ürkek bir ifadeyle :
işten atıldım…
[/FONT]
smile.gif

18 yaşındaki kız
virgs.gif
annesine iki aydır adet görmediğini söyler. Annesi
virgs.gif

çok tedirgin olur ve eczaneye bir hamilelik testi almaya gider ve sonuçlar
kızın hamile olduğunu gösterir. Anne çıldırmıştır
virgs.gif
bağırır çağırır ve
"bunu yapan hangi domuz? Bilmek istiyorum" der.
Kız telefon acar ve yarim saat içinde bir Ferrari evin önünde durur
virgs.gif

içinden hafif kırlaşmış saçları ve çok pahalı bir elbisenin içinde
yakışıklı bir adam iner ve kapıdan içeri girer. Anne baba ve kızla
beraber otururlar.
Herif
virgs.gif
"kızınız durumu anlattı" der
virgs.gif
"kişisel durumumdan dolayı
kızınızla evlenemem" der
virgs.gif