sXe 8.1 Cs 1.5 WallHack NetBilgini.Com'da .. Denendi, %100 Çalışıyor. (ATAvraT`)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eziksiniz hala deniyorsunzz!!!!!!!!!

Atarınız kime lan? Lan olum bu konuya adam gibi yorum yazmayacaksan yazmayın, bu wallhack i kullanmayanlar, bana niye sövüyor anlamadm? Ben Sadece Wallhack'i virüs taramasından geçirdim, foruma ATAvraT Koydu ... Benmi Suçlu Oldum? Birdaha Adam Gibi Yorum yazmayanı süresiz banlıcam hadi bakalım

serefsiz git bska yerde cıkar wallı adam qıbı cs oynayamıyoruz burda

Bthn28 Süresiz Banned.
Roex Süresiz Banned.

Kardaşimmmmmmmmm.......... ÇOKKKKKKKKKK SAOLLLLLLLLLLLLL süperrr :)))))

Tekrar söyleyeyim bütün hakları ATAvraT`'da Saklıdır.. (NetBilgini.Com Çapında, Asıl Telif Hakları Karman'ın)
Teşekkürlerinizi ATAvraT` Sahiplenecektir .

aLee Kardeşim pek iyi yağmamışsın ... Csde bir sürü pez*** walli olcak ama emeğe saygı...
Yinede SaoL...

Kardeşim dediğim gibi Bu wallhack'i ATAvraT` paylaşmıştır, ben ise sadece virüs taramasından geçirdim... Bana söylemeyin bir laf ...

haklısın birader ama o zmn o arkadasa sorsana oyunu durduruorm ama menu ckmıo :S herseyı kusursuz yapıorm bnm f4de durmuo f8de duruo oyun onu yapıorm ama menu ckmıo bı sorarsan sevınırım

Tamam o konuya bakınca cevabını verir..

kaRdes heRseyi Senin dediqin qiBi yapıyoRum Tam Cs qiRcekken qiRmiy0 =] kaRman.exe yide mi haLfLifenin 0Lduqu kLasöRe atıy0z ??

Yya ayıp sizin gibilerin yüzünden cs oynanmıyor işte şu konuyu silin be delikanlımısınız siz şerefsizlik yapmayında sili fazla yayılmasın

parola ne arkadaşlar

1.5 in waLLi demii bu xD

Icıne ettınız bu cs nın Yazık sıze sankı cok buyuk marıfet de bırde paylasıyolar ! Yazık sıze

omer 1 gün banned

marifet gibi birde size teşekkürmü etmemizi bekLiyorsunuz ? CS'yi yok ettiniz be biLader ne diyimki daha yazık.. aLee Lütfen KiLitLeyin konuyu birde sabit yapıyorsunuz benim için sorun değil ben GencKafe & Senoyna Kasıyorum v3 koruma Hiç Birşey işLemez yani ama öteki arkadaşLara yazık be aL'im lütfen kiLitLe !!

ali adam bulmuş ty leri sen alıyon la :D

Ya Yapmayn Lütfen :s Biz Tam Sevindik 8.1 Die Hadi Çıktıda BeyLer Sizin Konuyu SabitLemeniz :S Şmdi Herkez 3D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri