Değerli Üyelerimiz sizler için kendimizi sürekli yeniliyoruz. Lütfen 10 saniyede üye olarak bizlere destek olunuz... 😊 Tüm sorunları bize bildirebilirsiniz
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Atarınız kime lan? Lan olum bu konuya adam gibi yorum yazmayacaksan yazmayın, bu wallhack i kullanmayanlar, bana niye sövüyor anlamadm? Ben Sadece Wallhack'i virüs taramasından geçirdim, foruma ATAvraT Koydu ... Benmi Suçlu Oldum? Birdaha Adam Gibi Yorum yazmayanı süresiz banlıcam hadi bakalım
Tekrar söyleyeyim bütün hakları ATAvraT`'da Saklıdır.. (NetBilgini.Com Çapında, Asıl Telif Hakları Karman'ın)
Teşekkürlerinizi ATAvraT` Sahiplenecektir .
haklısın birader ama o zmn o arkadasa sorsana oyunu durduruorm ama menu ckmıo :S herseyı kusursuz yapıorm bnm f4de durmuo f8de duruo oyun onu yapıorm ama menu ckmıo bı sorarsan sevınırım
marifet gibi birde size teşekkürmü etmemizi bekLiyorsunuz ? CS'yi yok ettiniz be biLader ne diyimki daha yazık.. aLee Lütfen KiLitLeyin konuyu birde sabit yapıyorsunuz benim için sorun değil ben GencKafe & Senoyna Kasıyorum v3 koruma Hiç Birşey işLemez yani ama öteki arkadaşLara yazık be aL'im lütfen kiLitLe !!