sXe 8.1 Cs 1.5 WallHack NetBilgini.Com'da .. Denendi, %100 Çalışıyor. (ATAvraT`)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aLee bu tür paylasımlar yaparak foruma daha cok ziyaretci kazandırabilirsin.Ancak player ları CS den soğutuyorsunuz.indirmemek sorun deil.indiren sw da senin karsına cıkıor tak tak HS leri cakıor.bence bir daha düşünün... Saygılarmla...

bune kardeşim çalışmıore f4 e basıom mouse çıkıor menü yok

payLasım için saoL .

kardeş sadece icerworlddemi çalısıyor

wh qayet qüzel çalışıorm dostum sn yapamamışsn emeqine saqlk kardeş ;)

Cnım kardesım Sızden once bulmustum saten ben karman atmıstı bana ama hılesıs oyun ıcın yaymadım yoksa yayardım onceden.. sonrada cs ı kırlettınız dıe konu acıosunuz ak Nes3 qq
Çok biliyorsan koysaydın ? Koysaydın repleri kapardın ayrıca Karman senle niye konuşsun ki ? Desene başka sitelerden çaldım diye ...

YAAA :S :S gene mi

konu kilitlenmiştir.

nedeni kendini bilmez kişiliklerin saçma sapan yorumlarıdır.

kimseyi zorlamıyoruz indirdi kullan diye ister indirirsiniz ister indirmezsiniz zorlamı ?

SORUNU OLAN KONUYU AÇAN KİŞİYE PM ATIP SORABİLİR

beğenmeyen girmesin bu siteye küfür edecek adam girmesin siz bize söveceğinize gidinde wall hackı yapan adamı bulun sövün tabi o işinize gelmez heralde ?

problemli olan bana pm atsın öyle küfür edip kaçmakla olmuyor bu işler

konu yoruma kapalı.

Ne güzel söyledin ey admin .. Birde sanki ben wallhack yapmışım gibi sövüyosunuz, yazık size ! ama merak etmeyın yenı surum cıkınca artık paylaşılmıcak, bundan böyle...

McaN Süresiz Banned #

benım ekran kartı atı degıl olurmu alee

sXe 8.2 Çıkmıştır . Konu Kilitlenmelidir.

Kilit. Sabitten İndirilmiştir.

Yha ben ındırdım Ama yanlıs Parola Dıyo 1 zhmet soylermısınız

kiLitLenmemş aLi .D hadi ßakaLm KinikLer qöreLm Sizi :D

Hemen bi frag koyuorm..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri