sXe 8.1 Cs 1.5 WallHack NetBilgini.Com'da .. Denendi, %100 Çalışıyor. (ATAvraT`)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ah ATAvraT Ah bak ne diolar :P

arkadaşım hepsi oluyo ama en son f4 tusuna basınca hiç ama hiç bir şey olmuyo acil yardım başka bi arlkadaşa attım onda çalışıyor ama oyuna girince f4 e basıom hıcbıse gelmıo

cumhur benede öyle oluo cevap bulursan yaz hemen acilll

ALee başına iş açtın bıraksaydın bunları hep ben ilgilencektim :D

BAK Kendin diyon ANGARALEE, Sende sorun var ki ark ında çalışıyor. Biz PC Mühendisimiyiz senin sorunlarını çözelim,? Arkadaşlar sorununuz varsa yapabilceğimiz bişi yok, gereksiz yorum yazmayın yeter ... !

ALEE arkadaşım ben hepsini yaptım sadece oyuna girince f4 e basıom hiçbirşey olmuyo başka bi arkadaşa attım onda sorunsuz çalışıyor lütfen acil yardım et bana ANgaraLI_1905@HOTMAİL.COM

Arkadaşlar................. OPENGL YAPIN YOKSA OLMAZ......................... PFF :@

ANGARALEE, anlamada sorunun var heralde? hala aynı şeyi diyon... 1 Gün BB..

beyler bn ekran kartım 128 f4 basıyrum wall hack dıyorum ama asus dıyorum ama 1 sey olmuyor alah rızası ıcın yardım edın sıtenına dmınlerı sirinler@team.com sıtenın admınlerı yardımcı olursanmız cooo0000oook sewınıcem alah rızası ıcın yardım plsSS

beyler bn ekran kartım 128 f4 basıyrum wall hack dıyorum ama asus dıyorum ama 1 sey olmuyor alah rızası ıcın yardım edın sıtenına dmınlerı sirinler@team.com sıtenın admınlerı yardımcı olursanmız cooo0000oook sewınıcem alah rızası ıcın yardım plsSS

ekran kartı ile alakası yok hepsinde çalışıyor. yalnız sürücüsü openql olacak asus 1 olmadıysa asus2 dene veya white walla beraber aç yap bişeyler boş durmayın :w00t:

Alee senı severız kardes ama yapmayın su tur wall paylasımlarını gelen gecen wall oldu :S:S

Offff çıkarmayın ya oyundan zevk alamıyoz en güzeli botlarla oynamak

cs 1.5 de tıkır tıkır calısıo ama solemıcem .. !! nası lcalıstıqını sorunsuz. qq

vistata oluyormu acaba ?

vistata oluyormu acaba ?

şu f4e basınca bişey gelmeyen arkadaşlar OpenGL yapmayı denesinler 1

2. konuda flood yapmak yasaktır.

3. sizi indirmeniz hakkında zorlayan yok.walla karşıysanız indirmeyin.

4.küfretmek ve argo kelimeler kullanmak yasaktır.

krdsm yinede saoLda F4 e basınca bişi oLmuor xS

kaRdesim Sxe Siz qiRiyor Ama Sxe Li qiRmiy0r Cs ye ne yapıCam BiLen waRsa yRdm pLz..!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri