Türkiye'de King-Lamer ilişkisi.Kingim diyorsan lamerim diyorsan Oku !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan *Dynamic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Adminler KİNG ' Dir :D
Tabi bazı adminler vardır bunlar ergenliği çoktan bitirmişlerdir. Genelde küçük çocuklar admin olunca bir hava bir artistlik hissi kabarır onlarda. :D
ona birşey mi dedi hemen ban atar falan :D

Aferin neco sonunda doğru bi konu açtın :D katılıyorum.

Bence Bu konu Sabit olmalı :) :D

Konuya katılıyorum. :)

Türkiye bu babacan Frag Kasarsan hılesın :D

konu bİ sabİt olsa :d

TesekkurLer. Turkiyenin aci gercekleri :)

teşekkürler

çok iyi :D hepsıne katılıyorum genellıkle böle

Şimdi Konu Gayet Güzel Fakat Bu tür iki'ye Ayırmak ne kadar doğru bilmiyorum konuyu açmasına açmışsınız ve tartışmayıda beraberin'de gedirmişsiniz king olan varsa adını yazar lamer olan varsa adını yazar aslında bu 2 kavramda türkçe'mizde ne yazık ki yok king Yani 'Kral' Anca filmler'de olur izlersin eski tarih filmlerini kral orda olur CS adına kral olur mu tabikide Hayır anca usta oyuncu veya profesyonel oyuncu Bazında iki türlü ayrılır bu 'king' kavramı aslen ve uslüben CS adına kullanılmayacak bir tanımdır nedir bu tanım kişinin kendisine verdiği ve havalı durumda gösterdiği bir gösteriş abidesidir Yani bu 'king' tabiri ne kadar doğru o tartışılır bir konudur Gelelim 'lamer' olayına lamer Demek kendini bilmiş ve Herşeyi ben bilirim üslubunda olan ve herşeyin en iyisini ben bilirim manasında konulan bir lakap'dır aslında buda bizim türkçemizde yoktur nasıl olduysa türemiş şimdi bu hususta ayrım yapmak aslında küçültücü bir olayı meydana getirir birisine dersin Sen 'king'sin Diğerine Dersin Sen 'lamer'sin bu demek oluyor ki sen yukardasın sen ise aşağıdasın bu doğru değildir herkes eşit şartlar'da olmalı ve ilgi alakayı aynı durumda görmelidir, Gelelim bir diğer hususlara

1- Base Kalmak
2- Rush Atmak
3- Zoom Tutmak
4- Admine Küfür ( bu konuyu derinlemesine açıcam)
5- Serii bomba atmak
6- Ve Flash kullanmak + Smoke Kullanmak

Yukarıda'ki saydıklarımın Neden Bazı sunucular'da yasak ve Ban Sebebi olduğunu izah Edeyim

1- Base Kalmak

Bu Taktiken Ve Stratejiken oyunun Aslen bir parçasıdır Haldır huldur gitmek bir işe yaramaz Taktik yaparak Saklanarak oynamak Ve oyunun kaderini belirlemek açısından bu konum çok önemlidir diğer tabiri 'pusmak' ve 'saklanmak'tır bu tabirler'de base kalma kelimesine girer Base kalmak yani kendi alanın'dan başka yere gitmemek manasına gelir ve hep saklanır anlamında kullanılır saklanmak eğer yasak olsaydı CS'ye gerek olmazdı :)

2- Rush Atmak

Rush Atmak Yani 'toplu halde Ve Serii' bir hızlı çıkış yapmak baskın yapmak anlamların'da kullanılır bu Bazı sunucular'da hep yasaklanan ve nedendir ki sebebi bir türlü bilinmeyen bir durumdur Rush atmak Clan maçlarında olan birşey'dir ozaman orda'da yasak olmalı ? bunun temel amacı Ani çıkış Yani Stratejiye girmektedir Strateji bakımından Ani çıkışlar Ve toplu baskınlar Kesinlikle yasaklamanaz bu durumda oyunu oynamayın daha iyi

3- Zoom Tutmak

Bu hususa Gelince şöyle izah edeyim bizim türk milleti şu tabir ile çook baskıncıdır ' Yenilen pehlivan güreşe Doymaz' Hesabı yani tekrar tekrar ister bu zoom tutmak manasın'daki bir konumdur zoom tutmak bir Sniper'cinin görevi ve hedefin yok edilmesi için uyarlanmış bir taktiktir ozaman Sniper Tüfeklerini yapanlar Dürbünleri Kaldırsınlar Yani Dürbüne gerek yok :)

4- Admine Küfür

Bu adam tutma,Kayırma Anlamına gelir şöyle izah edeyim Diyelim bu Admin bir Clana mensup ve Clan arkadaşları hep birbire koyar başkası koysa direk ban :) Yani bu adam tutmak durumuna girer kendi arkadaşları küfür eder başkaları edemez hitabında'dır :) Yani siz bir admin tanıdığıysanız istediğiniz kadar koyarsınız,

5- Serii bomba atmak

Buda Neden'se Hep yadırga'nan bir durum olmuştur bu arkadaşlara söylüyorum Eski CS videolarını izlesinler Arka Arkaya bomba atmak serbest mi değil mi ozaman SpawN Ve HeatoN bu oyunu 8 yıllarını boşuna vermişler :) Bu bir taktik'tir bomba atmak Can düşürür Flash atmak 10 Saniyelik kör eder Smoke atmak Gafil av durumuna düşürür bu açılımları bilmiyenler lütfen Quit Game Desinler

6- Ve Flash kullanmak + Smoke Kullanmak

Flash Ve Smoke Çoğu Serverler'de yasaktır Bunun sebebi Keyfidir Yani Adminseniz atarsınız Player'seniz avucunuzu yalarsınız Manasına gelir bu aslında oyunu bozmaktır ve bölmektir ben çoğu serverler'de rastladım Adminler hep bu yasaklı şeyleri kullanır ? ozaman bu hakkı playerlere'de verin onlarda mahrum kalmasın,

Üşenmedinde bunları mı yazdın (:

şu forumda okuduğum en mantıklı ve doğru konu harbiden tebrik ediyorum..

katılıyorum.. bug yapmakda serbest olmalı ayrıca ben younumu istediğim gibi oynarım arkadaş sen beni rahat vuramıcaksın diye bi sürü dötünden uydurduğun kuralları sw ne koymuşsun da zevk alamadıktan sonra ne anladım ben o oyundan inadına pusarım zoom tutarım bugumu yaparım sende yap mk..dimi kardeş :D

gerçekklerrr :):) inanki kaç kere iftira kurbanı oldum

bu forumun qelmıs qecmıs en onemlı üyeyisisin nokta.

%200 haklı.Bende hep bunu dıyorum zoomer dıyenlere :D

Geri