YAPICAM DEDİM YAPTIM ! Homeupdown REZİLLİGİ :D Heroe Turc`s den SEVGİLER

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyide kardeşim verildi bu resim araştır öyle ;)

aRkadasLar anLamadıqım baRan kaFe de Oynamıo mu ss koymustu Bugra ama Ghost Tek Pc de caLısıo ne oLcak ? .@

Heroe o waLL sız actıqınıza qostermek ıcın demek kı sızde de war ? ne oLcak :@

Beyler heroe clanı turnuva gırerse almayın adam wall oldunu gostermek ıcın kendısı wall acmıs kendılerındede war demek kı actıklarına gore konu lock uye sınırsız banned we adam hangı sw de gorursenız banned atın :@

:D:D tamam SpawN bide suna bir ban atsanız. :D flood :D

zuzuzuz Kaynaga geL :D:D Kopmak Lazım eLLaham burda :D bize GüLüyodu aLLahın ezme veletleri Koyunda göreLim feLan fişman şuna baksana giripte Yorum biLe atamıyoLar yazık...Ayrıca Spawn o wall dedigini googleden araştır yıne bulursun sen gibi ezikler onu botlarla oynamak icin kullanıyor biLip biLmeden konusma o wall sxe 'den gecmez..

spawn konusma sende onlardansın sacma sacma yorum atıpda wormsdan oldugunu bellı etme allhm yarabbm ya rezil oldugunuz hala konusuorsunuz ya gülüorm:D:D:D

bu spawn ın yası kas lac :S

HahhHhah Hehehhe Erkanın Wall Oldugunu Ne zamandır Bılıyodum Tahminlerim Dogru Cıktı.

:D :DD:d erkanmıdır nedir biz tanımazdık bunu maca girer girmez cozdk 5 dk icinde buna wallsın dedk macta bize güldü allahın ezigi demek ki bak herkez biliormus erkan duy duy : )

Bizde Mac Attık yendik KsKLee > Team Olarak CEvdetorun Teamdeydi O adam 17-7 frag yaptı ama biz yenmeyi bildik bu arada cevdette orda demişti teşhisi koydum bu pic para bol ya yine almış gh0stu dedi. xD ss alsaymışım keşke.

bosver ss ye ne gerek Arkadasın süper movie si burda bırakır artık cs yi sanırım yada nick degisir salla gitsin dost : )

Rezillik, serhat arkadaşımız zaten bunları kanıtlamış. Ben yuh diyorum. Acıyorum kendilerine.

Bize GüLüyolardı hani Sizin kinqLiginiz felan fişman noLdu şimdi Gördünüzmü Kinqligimizi bize Soracak olursan biz sizinkini gördük...Siz Oyun oynamyı zerre kadar BiLiyosanız ben oyunu bırakırım biri Cıkıyo Software ÇözünürLükte 20 30 fPs de oynuyorum hemen 2 tane yalakası cıkıyo open ql de oynasan Kralsın Kinqsin cart curt Sizin aLAyınız yaLan oLdugunuzuda Gördünüz dimi Şu bana benim üyeligime ban atan mod seni şikayet edicem gereksizce onların yalakası olup ban attıgın icin istersen yine banla....

adam murat :D kızdırmayın..King görmesek İnanıcaz muratım bunlara yapıcak bisi yok artık Eglensinler gülsünler bunlara millet görüor artık neyin ne oldugunu worms worms die dillerinden düsmüordu gördük worms clanı : )

Bundan sonra hakimiyet Heroe Turc`s # Teamında :D:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri