kingofcs nin eskilerden en iyi oyuncusu ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Dyer1212
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hangisi king

• Mrs.razor

Oy: 21 10.5%
  • scatroj

Oy: 10 5.0%
  • sexafon

Oy: 75 37.5%
  • ayko

Oy: 71 35.5%
  • unique

Oy: 8 4.0%
  • katilBLL

Oy: 20 10.0%

• Kullanılan toplam oy
    200
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seni seçiyorum clayirvonncandaceee asdasdasdas asuhdauhdıagdhd nickine bak aynı pokemon ismi xD

velede bak ya. git şöyle sizin izlediginiz bişey vardı neydi ya ha teletabi git onu izle olm sen. yada onu da izleme git bilgisayarın fişini çek yat çocuk .s

Geçmişe MAzi Derler KArdeşim Şuanda Hepsi Yok Burada Eğer yoksa Geçmişinin Kinqlerinide Konusmaya Gerek Yok Geçmişe Bakarak Bişey ögrenemezsin Geçmişten Ders almak önemli ... Eğer bunlar suanda burada olup hala kendileri kassaydı o zaman okey ama Suanda Hepsi Cs de unutulan isimler onun için gerekli konular açalim lütfen :) Paylaşim için tşkler

şimdi anlamadığım 2 şey var
1. si bu balyoz Ayko<Dg> nin kendisi mi yoksa fake mi?
2. si Ayko <Dg> mi milletin 3d movielerini yapıyor ?

şimdi anlamadığım 2 şey var
1. si bu balyoz Ayko<Dg> nin kendisi mi yoksa fake mi?
2. si Ayko <Dg> mi milletin 3d movielerini yapıyor ?

milletin 3d movielerini yapan bebe balyoz .[ fake movie ]
Fake ayko dg de balyozdur

orjin A y k 0 <Dg> unigue ile aynı mahallede oturuyor.!
inanmayan sorar .

balyoz allahım isme bak tobe tobe bebelac

milletin 3d movielerini yapan bebe balyoz .[ fake movie ]
Fake ayko dg de balyozdur

orjin A y k 0 <Dg> unigue ile aynı mahallede oturuyor.!
inanmayan sorar .

balyoz allahım isme bak tobe tobe bebelac

+++++++++++

actıgınız konuya bı bakın yaa Allahım yarabbım

la bu favori bilmem ne arkadas sanırım balyozun kendisi . adam paso onu övüyor para mı verdi la sana . fake üyelk actıgını belli etme bu kadar mesajlarına baktm paso ayko hakkında yorum yapmıssın velet kendini anca böyle avut sen sen piyasada yokken burdaki cogu adam piyasada vardı allahın masterı ayko dg fakeymiş ulan bot ayko dg sen yatagında sütünü icerken oynardı . simdi yuvana dön aslanım burada fake üyeliklerle gelip kendini övüp millete karaktersizligini belli etme salak yok burada. forum bebe dolmus esat muratcan bu salaklarla muhattap olmayın . yok ayko kinq de bilmem ne de ulan sen kimsinde 1 haftada king oluorsun milletin fake 3d movielerini cıkartıorsunda vs vs . adam ol önce adam buraya gelip kendini övme ondan sora burdaki forum babaları sana böle güler cevap veremezsin mahallene dön mike . agır ol akıllı ol oyununu oyna reklam yapma zaten iyi isen adın duyulur böle sacma sapan hareketlere kalkıp yaşını belli etme . ex jugadores miş tagını sevim senin KIRALLL. adam olun biraz adam coluk cocksunuz hepiniz

+6000000 :D:D kanka pasifiz napak krallar oyle dıor :D

hayatınızda sizin maç atmaya korktugunuz teamleri tek başıma ezdim la bunlar ne dio ak asdasflk :D yok ayko dg fakeymiş de bilmem ne de sıçtıgımın veletleri siz bu devirde yokken biz ayko dglerle mac atiodk ak.. sonradan ckmalar sonradan krallar sizi. yok balyoz kral yok bilmem ne bu forumdan başka balyoz nickini bilen mi var allah askına bi söyleyin bana. asdasfads forumdan başka biri duysa balyoz ne diyip kahkaha atar ak biz nickimizi her yerde tanıtmısız kocm sizlerin desteginize ihtiyacımız yk siz taklın bu alemde ben sizinle dassak gecmek icin takiliorm zaten bu formda amacım keyfimi yerine getirmek ;)

+88888888888 :D:D kanka bırak ya :D sana bu dedıklerın aynısına katılıorum yemınle kelıme kelımesine :D

favori eyvallah bana iyi demişsinde şu adamlarla benim ismimi geçirmeyin kardeşim hoşnut olmuyorum bizim zamanımızda csoyncu kasarken biz edebimizi bilirdik böyle boş laflar edip kendimizden üstünlere bişey demezdik, bizim zamanlarımız harbi iyi olan zamanlardı gerek heroe turcs olsun gerek trojen falan hepsi seçkin clanlardı tabi cs0yuncu'da bunu anlayanların hepsi zaten senoyna geçti bazılarınız halen diyorsuınuz ki senoyna ezik yeri falan, aynen ezik yeri ama sizlere göre bu adamların arasındada şuan Mrs.Razor kasıyor halen senoyna'da ARMS da şuan isteyen topiclerine girer bakar, bide bu işler fake üyelik açmayla olmaz beyler takılın edebinizle oyununuzu oynayın çıkın gidin. Ayrıyetten orjınal ayko<dg> şuan Monsiieur'da eski cas1no Balyoz'u falan ilk defa duyuyorum oda bu forumda şaşırdım ilk önce cs0yuncumu dondu falan sonra baktım senoynadakı ayko fake dedi orda zaten anladım neyse takılın isteyen istdiği gibi olsun o kral bu kral şu ayko falan filan umrumda değil hadi allaha emanet.

aaa Benı Yazmamıssınız :) b A t u * <Dg> ,)

kingofcs dekilerin hiçbiri oyun bimliyor.Herkes de allah gibi cfg var.Kingofcs ye SOCL yükleseler oyuncu kalmaz orda

kingof ilk acıldıgındn beri oynuyorum ceşitli adamlar geldi geçti ilk başlar gercekten sewiye ve temiz oyun wardı ama artık kalmadı cfg cilerin ghostcuların yeri oldu we sonudna kingof bitti şimdi nerde o eski ehliler nerde o one shot clanı falan artık cs den zewk almak istiyosan senoyna girmek en dogrusu bi sıralam yapmak cok zor benim yazcaklarım baya eski we temiz olanlar
sexafon
MooqLe ask
one shot > babacan
kobr@ <oky>
enable yiqit
emir diğer adı Petreaus
jiletixx <eren<
eski ehliler

ßy.Scot 4ever.

herkez aynı msn le istediği kadar üyelik açabiliyo böle bişeyin oldugu bi forumda biz daha çok konusuruz ban bile yesen aç yeni gir bu kadar basit boşa konuşuyoruz yani.

favori şakasın sen gerçek ayko dg nin eline balyozmudur nedir su dökemez haha balyoz diyo hala ayko dg real bi kere balyoz fake

Bişey bilmiyosun fazla konuşma ok? Senoyna daki adam fakesidir , eskiden aykoyla aynı team deydik :D by .

Oyum Ayko (BaLyoZ)

ßy. scottttttttttttttttttttttttttttttttttttt

yaw onu bunu bırakında bu Balyozda iyi ama fake realindende iyi olabilir ama fake arkadaşlar bunu kafanıza iyice yerleştirin ayko dg şu anda ehli keyf te olan playerdir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri